ADVERTISEMENT
Life

Paul Ipate, mesaj disperat pentru fani. De ce are nevoie iubitul lui Jojo

Autor: Alexa Serdan | 15.03.2021 | 17:52
Paul Ipate, mesaj disperat pentru fani. De ce are nevoie iubitul lui Jojo
Paul Ipate, mesaj disperat pentru fani. De ce are nevoie iubitul lui Jojo. Sursa foto: Instagram.com

Paul Ipate a postat un mesaj disperat în mediul online, iubitul lui Jojo având mare nevoie de ajutorul fanilor. Actorul a dezvăluit că a pierdut un lucru foarte prețios pe care îl caută cu disperare acum. 

ADVERTISEMENT

Vedeta a uitat un rucsac în parcul Herăstrău, în plimbarea de duminică după-amiază. Artistul a precizat că nu este vorba numai despre ghiozdan, ci despre obiectele persoanele pe care le conține acesta, fiind vorba de cheile de la mașină.

Partenerul de viață al lui Jojo a postat și o imagine cu modelul de rucsac, cerând ajutorul oamenilor cu inima mare pentru a intra în posesia lui. Paul Ipate i-a rugat pe internauți să-i scrie mesaj dacă au vreo informație despre obiectele pierdute.

ADVERTISEMENT

Paul Ipate, apel disperat pe rețelele de socializare. Ce a pierdut actorul

„Dacă a găsit cineva un rucsac cu țepi gri prin Herăstrău, lăsat lângă un copac, să știți că e al meu. Adică al Cătălinei. Nu ne interesează rucsacul, ci cheile de la mașină 🙂

Ia ghiciți cine e vinovat că a uitat Cătălina rucsacul pe jos?:) Aștept mesaj în privat dacă-l găsește cineva. Vă mulțumesc.

ADVERTISEMENT

Ăsta e rucsacul doar că e gri și cu cheile mele în el”, a scris Paul Ipate pe pagina sa de Facebook, unde a primit foarte multe mesaje din partea internauților.

Mulți oameni l-au sfătuit pe actor să distribuie mesajul pe mai multe pagini din mediul online, în special pe cele care sunt destinate obiectelor pierdute pentru a putea găsi mai ușor cheile de la autoturismul personal.

ADVERTISEMENT

„Îmi pare rău, sper sa îl găsești, mai sunt și oameni jos pălăria, printre noi!”, „Eu sper ca persoana care a găsit rucsacul să vi-l aducă înapoi. Anunțați la poliție! Succes!”, sunt doar două dintre mesajele lăsate de fani.

Oamenii s-au împărțit în două tabere în ceea ce privește persoana ”vinovată” pentru pierderea rucsacului. Unii sunt de părere că Paul Ipate este cel responsabil, din cauza cheilor care sunt ale lui.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!