Fotbal international

Paul Merson, fostul fotbalist al lui Arsenal, a vrut să se sinucidă. ”A fost înfricoșător!”

04.01.2020 | 12:44
Paul Merson fostul fotbalist al lui Arsenal a vrut sa se sinucida A fost infricosator
ADVERTISEMENT

Paul Merson, fostul fotbalist al celor de la Arsenal, a dezvăluit că anul trecut a vrut să se sinucidă și a povestit cum a pus totul la punct, dar și ce l-a făcut să renunțe la ideea de a-și lua viața.

Paul Merson, fostul fotbalist al lui Arsenal, a vrut să se sinucidă anul trecut

Fostul fotbalist a dus o luptă dură cu dependența de alcool și jocurile de noroc, iar depresia l-a făcut să se gândească să renunțe la viață. Mai mult, acesta a declarat că a ”stat cu pastilele în mână”.

ADVERTISEMENT

“N-am mai consumat alcool de un an, dar anul trecut am vrut să mă sinucid. Nu am mai putut continua, pur si simplu nu vedeam o ieşire. Aveam pastilele în mână, dar nu am luat suficiente ca să păţesc ceva.

Le-am avut acolo, cu vodka. A fost înfricoşător! Doar datorită copiilor mei şi a soţiei nu am făcut-o. Probabil şi din cauza fricii, mi-a fost teamă să o fac.

ADVERTISEMENT

Acum ştiu să gestionez, dacă ajung într-o astfel de situaţie din nou ştiu cum să ies. Nu mai vreau să mă omor, nu mai am acele gânduri”, a spus Paul Merson, conform The Sun.

”E cea mai rea situație în care te poți afla!”

 “Dacă am un sfat de dat oamenilor, acela este să vorbească. Nimic nu devine mai bun dacă nu vorbiţi. Odată ce vorbeşti, începi să vezi lumina. Pur simplu, sunam oameni şi le spuneam că nu mă simt bine.

ADVERTISEMENT

Înainte, stăteam în casă, trăgeam draperiile şi priveam cum sună telefonul. Trebuie să vorbiţi! Vedeam cum oamenii mă sună şi încearcă să mă ajute, dar nu răspundeam la telefoane. E cea mai rea situaţie în care te poţi afla”, a mai spus Merson.

În vârstă de 51 de ani, Paul Merson s-a retras din cariera de fotbalist profesionist în vara anului 2017, iar ultima echipă la care a evoluat este Caerau Ely FC.  Pe parcursul cairerei a mai jucat pentru Arsenal, Brentford, Middlesbrough, Aston Villa, Portsmouth, Walsall.

ADVERTISEMENT

În martie 2006 a decis să se retragă pentruu prima dată, dar în iulie a revenit la Tamworth, echipă la care a evoluat un sezon și s-a retras din nou până în iulie 2012 când a semnat cu Welshpool.

  • 257 de meciuri, 54 de goluri și 5 pase decisive a avut Paul Merson la Arsenal
  • 137 de meciuri și 19 goluri a bifat la Aston Villa
  • 6 trofee a câștigat Paul Merson cu Arsenal
ADVERTISEMENT