Sport

Paul Papp a anunțat obiectivele Universității Craiova în 2022: „Noi sperăm. Ne batem acolo!”. Ce își dorește de la viitorul selecționer. Video

Paul Papp (32 de ani), fundașul Universității Craiova, a vorbit despre obiectivele pe care formația din Bănie le are în noul an, dar și despre ceea ce își dorește de la viitorul selecționer al naționalei României.
03.01.2022 | 16:35
Paul Papp a anuntat obiectivele Universitatii Craiova in 2022 Noi speram Ne batem acolo Ce isi doreste de la viitorul selectioner Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a avut un final de an dezastruos în Liga 1. Formația olteană nu a mai izbutit o victorie de șapte etape.

Astfel că șansele trupei lui Laurențiu Reghecampf la titlul de campioană s-au diminuat considerabil. În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Liga 1, cu 32 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Paul Papp a anunțat obiectivele Universității Craiova în 2022

La plecarea în cantonamentul din Antalya (Turcia), Paul Papp a declarat faptul că, în acest an, Universitatea Craiova își dorește să câștige Cupa și Supercupa României. Totodată, fundașul oltenilor încă mai speră la câștigarea titlului de campioană, deși recunoaște că șansele sunt minime.

„Sărbătorile au fost frumoase, dar scurte. Ne-am întors cu chef de muncă și mergem să facem un cantonament bun. Intru cu gânduri bune mai ales pentru noi, pentru echipă.

ADVERTISEMENT

Vrem să ne clasăm cât mai sus în clasament și să câștigăm Cupa României. Nu pot să vorbesc despre asta (n.r. șansele la titlu). Mergem să ne facem treaba, să terminăm cât mai bine și vedem ce va fi.

Anul acesta se mai poate câștiga și Supercupa. Atâta timp cât mai sunt șanse la campionat, deși sunt infime, minime, noi sperăm. Ne batem acolo, sper să terminăm cât mai sus.

ADVERTISEMENT

Ne vedem de treaba noastră, aceea de a ne antrena și de a fi 100% la antrenamente. Îmi doresc un 2022 mai bun, pentru că am avut multe ghinioane. Tot anul a fost ghinionist pentru mine și sper să fie mai bun anul acesta”, a declarat Paul Papp.

Paul Papp: „Sper să vină un antrenor care să ne pună pe picioare!”

În plus, Paul Papp a spus că speră ca viitorul selecționer al naționalei României să reușească „să-i pună pe picioare” pe „tricolori”.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să comentez eu alegerile președintelui, este treaba lor și sper să vină un antrenor care să ne pună pe picioare”, a mai spus Paul Papp.

Naționala României a rămas fără selecționer, la finalul preliminariilor Campionatului Mondial 2022, după ce Mirel Rădoi a decis să nu mai continue pe banca primei reprezentative.

FRF a încercat să aducă un înlocuitor pentru Rădoi, însă aceasta a fost refuzată pe rând de: Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Rapid: 2,25 este cota pentru ”peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT