Fotbal intern

Paul Papp s-a operat în Italia! Cât va lipsi fundașul Craiovei. Update exclusiv

Paul Papp sa operat in Italia Cat va lipsi fundasul Craiovei Update exclusiv
Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, fundașul echipei Universitatea Craiova, Paul Papp, a fost operat în Italia, după accidentarea suferită în timpul unui antrenament. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Paul Papp trece printr-o perioadă dificilă din cauza unei accidentări suferite în urma jocului cu Sepsi din play-off. Fundașul Universității Craiova a plecat să se opereze la Roma, având mai multe probleme la ligamente.


Papp va lipsi între 4 și 6 luni

UPDATE, 26 aprilie, ora 18:18 / Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, fundașul echipei Universitatea Craiova, Paul Papp, a fost operat în Italia, după accidentarea suferită în timpul unui antrenament.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 31 de ani a suferit săptămâna trecut o ruptură la nivelul ligamentelor genunchiului drept și a fost operat de celebrul doctor Pier Paolo Mariani la celebra clinică italiană Villa Stuart.

Deși oltenii nu au anunțat perioada de indisponibilitate a lui Papp, acesta va fi nevoit să stea departe de teren întrte patru și șase luni.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 26 aprilie, ora 13:16

FANATIK a anunțat în exclusivitate că jucătorul de 31 de ani a resimțit mari dureri după un antrenament și, din păcate, acesta va avea nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.

Problema s-a ivit fix în momentul în care Universitatea Craiova este pe două fronturi. Oltenii continuă să spere la titlu, în timp ce în Cupa României sunt mari favoriți.

ADVERTISEMENT

Paul Papp a plecat la Roma să se opereze de problemele la ligamente. Fundașul Universității Craiova nu va mai juca în acest sezon

Paul Papp era unul dintre favoriții lui Marinos Ouzounidis, însă jucătorul Craiovei este nevoit să ia o pauză forțată, fiind accidentat. Fundașul a fost om de bază în defensiva „betonată” a Universității și spera să revină și la echipa națională, dar o problemă la ligamente i-a stopat forma sportivă foarte bună.

Din informaţiile FANATIK, Papp și clubul Universitatea Craiova au luat decizia ca fotbalistul de 31 de ani să meargă la Roma pentru a se opera, iar pentru Paul Papp va urma și o perioadă de recuperare, fiind imposibil ca acesta să mai joace în actuala stagiune, astfel că este va fi indisponibil câteva luni.

ADVERTISEMENT

Fundașul mai are contract cu echipa din Bănie până în vara anului 2023, fiind transferat în vara anului trecut din Turcia. Chiar dacă nu s-a impus de la început, Papp a devenit om important pentru Universitatea Craiova, mai ales că poate să acopere toate posturile din apărare.

  • 18 meciuri la echipa națională are Paul Papp
  • 400.000 de euro este cota de piață a jucătorului, conform site-urilor de specialitate

Marinos Ouzounidis primește și o veste bună înainte de duelul cu FCSB. Elvir Koljic ar putea fi în lot

În ultima vreme, Marinos Ouzounidis s-a confruntat cu probleme medicale în sânul echipei, însă tehnicianul grec primește și o veste foarte bună. Atacantul bosniac Elvir Koljic a fost plecat în Portugalia pentru a RMN care să ateste dacă „dragonul” mai suferă în urma accidentării suferite în meciul cu Poli Iași.

Din fericire, semnele au fost bune, iar Koljic se poate întoarce la antrenamente, astfel că ar putea deveni disponibil pentru partida cu FCSB, de joi, ora 19:45, dar șansele sunt mici ca atacantul să intre din primul minut.

În mare măsură, Ouzounidis va începe jocul cu Alexandru Tudorie, cel care a adus cele trei puncte pentru Universitatea Craiova în meciul din „Gruia” cu CFR Cluj. Tudorie a marcat în ultimele minute ale meciului și a stabilit scorul final, 2-1 în favoarea „alb-albaștrilor”.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,50 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT