Sport

Paul Papp, anunț categoric în privința revenirii pe teren: „Mă aștept să nu mă scoată nimeni din echipă”

Universitatea Craiova nu o să îl aibă pe Paul Papp la începutul sezonului, însă fundașul a anunțat că vrea să revină mai puternic: „Mă aștept să nu mă scoată nimeni din echipă”.
10.06.2021 | 12:17
Paul Papp anunt categoric in privinta revenirii pe teren Ma astept sa nu ma scoata nimeni din echipa
ADVERTISEMENT

Marinos Ouzounidis l-a pierdut pe Paul Papp în luna aprilie a acestui an. Fundașul s-a accidentat grav la ligamente într-un meci cu Sepsi din play-off și este ținut în afara terenului o perioadă lungă de timp.

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că experimentatul jucător se recuperează în Italia, la Roma, dar și vă fi indisponibil timp de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se va baza pe Paul Papp în septembrie: „Mă aștept să nu mă mai scoată nimeni din echipă”

Paul Papp a fost una dintre surprizele plăcute de la Universitatea Craiova în sezonul trecut. Fotbalistul de 31 de ani a avut un început „timid” la Știința, însă a revenit și s-a impus titular în echipa antrenată de Marinos Ouzoundis.

„Cred că a fost un sezon frumos pentru mine pentru că am semnat cu Universitatea Craiova. Am ales bine, mi-am dorit să fiu aici, e un club profesionist. Am avut și puțin ghinion. Am venit, m-am accidentat, am avut COVID-19, după aceea am intrat și am făcut-o bine, dar m-am accidentat din nou.

ADVERTISEMENT

Sper să se fi terminat ghinioanele. Știu cum m-am pregătit, nu am făcut excese, am fost profesionist, dar am avut ghinion. Asta e, mergem mai departe. Sunt motivat să revin mai bine. 

Ne mulțumește puțin, cu toate că ne doream campionatul. Trebuie să învățăm din greșeli. Cred că la anul va fi cu totul altceva,” a spus Paul Papp pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Din păcate, accidentarea suferită în luna aprilie îl ține pe Papp departe de fotbal: „Eu estimez că voi reveni în septembrie. E un drum lung pentru mine, dar sper din tot sufletul să revin mai repede, dar doctorii vor decide, nu eu.

Eu mă aștept să revin bine, să nu mă scoată nimeni din echipă. Știu ce sacrificii fac, cum mă pregătesc și am încredere. Trebuie răbdare și să muncesc cât mai mult,” a mai declarat acesta. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Papp anunță că oltenii o pot învinge pe CFR Cluj în Supercupă: „Am mai câștigat contra lor.” Cu cine ține la Campionatul European

Paul Papp nu se mai află la prima tinerețe în fotbal. Ajuns la 31 de ani, fundașul spune că are foarte mare grijă de el și că face sacrificii pentru a fi într-o formă foarte bună: „Vacanța o petrec la Craiova. Merge foarte bine recuperarea, mi-am dorit să rămân în oraș pentru a da înainte cu recuperarea. Simt o îmbunătățire de la zi la zi. Am progresat mult și sper să revin cât mai repede. 

Cred că orice jucător ar trebui să fie motivat la fiecare meci și antrenament. Așa sunt eu, îmi doresc foarte mult să joc. Acum îmi doresc foarte mult să mă antrenez, să dau cu piciorul în minge, dar acum nu se poate. Asta e meseria pe care am ales-o.”

Internaționalul român anunță că el și colegii săi și-au impus obiective mari în sezonul viitor: „A fost un sezon atipic. Ne-au lipsit foarte mult suporterii. Am jucat din trei în trei zile. De obicei, unui fotbalist îi priește asta. Nu face multe antrenamente. Jocul îți dă o stare bună. O analiză am făcut împreună cu Mister.

Cred că a fost un sezon dificil, greu, cu ghinion pentru noi pentru că am avut mulți accidentați. Am câștigat ceva, am câștigat Cupa României. Ne mulțumește puțin, cu toate că ne doream campionatul. Trebuie să învățăm din greșeli. Cred că la anul va fi cu totul altceva.

Eu zic că trebuie să plecăm cu gândul de a câștiga fiecare meci în parte. Va fi o bătălie mare, un sezon dificil, dar frumos. Trebuie să câștigăm fiecare meci în parte și după aceea să ne gândim la obiective mărețe. Va fi un joc frumos cu CFR Cluj în Supercupă. O bucurie ne-ar aduce clar trofeul câștigat. Va fi dificil, dar cred că avem față să îi învingem, am mai făcut-o,” a mai spus Papp.

Campionatul European va începe în curând, însă fără echipa națională a României să fie prezentă: „Voi ține cu Franța la Euro. Le țin pumnii,” a recunoscut omul cu 18 prezențe sub tricolor.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT