Paul Papp a luat foc. Fostul stelist este nemulţumit de bani: “Vreau o explicaţie logică!”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
05/04/2018, 19:31
Paul Papp a luat foc. Fostul stelist este nemulţumit de bani: “Vreau o explicaţie logică!”

Fotbalistul care a trecut pe la FCSB sau FC Vaslui în Liga 1 a răbufnit pe reţelele de socializare, după ce primăria Dej anunţat că nu va susţine financiar Academia deschisă de Papp, în timp ce alte echipe din ligile inferioare vor primi bani.

Curios să aflăm că Academia de fotbal ”Paul Papp” Dej care are în activitate 40-45 de copii dejeni să nu primească niciun leu de la Primaria Dej! Să nu te sprijine Primăria cu nimic, dar să aloce bani altor asociaţii care nu încearcă dezvoltarea fotbalului şi a copiiilor dejeni, mi se pare ridicol sau rea voinţă…De ce nu primesc copiii fonduri de la Primărie?? Pentru că suntem un club organizat, pentru că avem rezultate, pentru că nu bag niciun leu în buzunarul propriu şi toţii banii merg în interesul copiiilor????? Vreau o explicaţie logică.”, a acuzat Papp.

Fostul component al naţionalei nu s-a oprit aici

Fostul fotbalist este nemuţumit că primăria alocă fonduri unor cluburi din liga a 4-a: “Tu, ca primărie, nu aloci fonduri unor copii de 11-12 ani şi aloci fonduri unor echipe de Liga a 4-a şi a 5-a cu o medie de vârstă de 40 de ani care nu mai pot face performanţă. Aici nu văd logica, aici întreb şi eu Consiliul Local Dej, votanţii, unde găsim logica? Sau e rea intenţie???”, a scris Paul Papp.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×