Fotbal intern

Un fost jucător de la FCSB, atac dur la adresa lui Gigi Becali. “N-am mai avut voie să păşesc pe gazon!”

22.11.2018 | 20:52
Un fost jucator de la FCSB atac dur la adresa lui Gigi Becali Nam mai avut voie sa pasesc pe gazon

Paul Papp, fostul fundaş al echipei FCSB, a lansat un atac dur la adresa lui Gigi Becali. Fotbalistul care a evoluat în 63 de meciuri pentru vicecampioana României susţine că latifundiarul din Pipera a fost cel care a decis ca el să nu mai joace în tricoul “roş-albastru”, iar decizia a fost luată după o gafă făcută într-un derby jucat cu Dinamo Bucureşti.

Internaţionalul român în vârstă de 29 de ani susţine că şi-a dorit foarte mult să evolueze la o echipă din străinătate şi a dezvăluit cum proceda Gigi Becali în momentul în care vreun jucător de la FCSB făcea o greşeală într-un meci. Mai mult, Paul Papp a lăsat să se înţeleagă că antrenorul nu are niciun cuvânt de spus în faţa latifundiarului din Pipera.

Paul Papp, atac la adresa lui Gigi Becali

“Îmi doream să plec afară. Nu eram luat în vizor. Dacă mai greşeam un meci, eram imediat scos din lot. A venit greşeala din meciul cu Dinamo şi de atunci nu am mai avut voie să păşesc pe gazon. Nu cred că antrenorul a decis asa. Eu mă pregătesc 100% de fiecare dată şi îmi respect colegii. Nu am mai primit şanse şi asta a fost“, a spus Paul Papp pentru o emisiune de sport.

Paul Papp, supărat după o ratare în meciul U Cluj – FCSB

În perioada când FCSB era antrenată de Laurenţiu Reghecampf, Gigi Becali l-a anunţat pe acesta că nu doreşte să se mai bazeze pe serviciile lui Paul Papp. “Papp? Să plece! Ar fi aşa o veste bună pentru mine să aud că pleacă. Normal că m-aş bucura să îl dau. Ne-a mâncat prea multe meciuri. S-a umplut paharul. A greşit şi cu Mirel, dar am zis să îl susţinem, să nu îl distrugem. Dar deja s-a umplut paharul. Are momente când doarme pe teren, nu mai ştie că se află pe terenul de fotbal. A distrus echipa”, spunea Gigi Becali în 2016.

  • 500.000 de euro este cota lui Paul Papp, conform transfermarkt.com
  • 63 de meciuri a jucat Paul Papp pentru FCSB
  • 3 goluri a înscris fundaşul dreapta pentru vicecampioana României
  • 18 selecţii are Paul Papp pentru echipa naţională a României
Tags: