Fotbal intern

Paul Papp dezvăluie momentul care a dus la despărțirea de FCSB: „Au fost nervi atunci. Mihai Stoica nu mă voia”

28.04.2020 | 11:10
Paul Papp dezvaluie momentul care a dus la despartirea de FCSB Au fost nervi atunci Mihai Stoica nu ma voia
ADVERTISEMENT

Paul Papp dezvăluie că a plecat de la FCSB, în iulie 2016, chiar dacă era dorit în continuare de Laurențiu Reghecampf. Fundașul susține că a luat decizia de a părăsi formația „roș-albastră” din cauza neînțelegerilor cu Mihai Stoica.

Paul Papp a plecat de la FCSB după un conflict cu Mihai Stoica

Începutul sezonului 2015 – 2016 a consemnat prima ratare a grupelor competițiilor europene pentru FCSB după o pauză de 12 ani.

ADVERTISEMENT

Cu Mirel Rădoi pe bancă, „roș-albaștrii” au fost eliminați din turul trei preliminar al Ligii Campionilor de Partizan Belgrad, în timp ce grupele de Europa League au fost ratate după o „dublă” cu Rosenborg”.

După 1-1 în turul de la București cu Partizan, sârbii s-au impus în manșa secundă cu 4-2, meci în care Paul Papp a avut o serie de intervenții nereușite, care a dus la golurile lui formației din Belgrad, și, la aproape cinci ani distanță, fundașul legitimat în prezent la Sivasspor recunoaște că acela a fost momentul care a dus la despărțirea de FCSB, din 2016.

ADVERTISEMENT

Papp susține că a existat un conflict cu Mihai Stoica după returul din Serbia și că a luat decizia de a pleca în Elveția pentru că nu mai era dorit de managerul de atunci al „roș-albaștrilor”.

Meme Stoica nu a dat niciodată în mine în presă. Au fost discuții, au fost nervi atunci, dar am avut o relație bună cu el. Nu vreau să dezgrop morții. Eu am renunțat la două salarii ca să plec, simțeam că nu mai e locul meu acolo.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf mă dorea, dar mi-a spus că managerul nu mă dorește. Impresarul meu atunci era Anamaria Prodan, am discutat cu ea și cu Reghecampf.

Am primit oferta din Elveția și am spus că e mai bine pentru mine și familia mea să plec. Am spus că dacă nu mă dorește toată lumea din club, e mai bine să plec”, a declarat Paul Papp la Prosport Live.

ADVERTISEMENT

Două trofee cu FCSB

Paul Papp a jucat timp de doi ani la FCSB, între august 2014 și iulie 2016, perioadă în care a reușit să câștige un titlu de campion și o Cupă a României.

După despărțirea de „roș-albaștri”, fundașul a evoluat la FC Will, în Elveția, și în Turcia la Karabukspor și Sivasspor.

ADVERTISEMENT