FCSB şi-a găsit fundaş central! Anunţul făcut de presa din Turcia. Foto

Claudiu I    Iuliana Spirache   
in FCSB
06/12/2018, 10:22
FCSB şi-a găsit fundaş central! Anunţul făcut de presa din Turcia. Foto GALERIE FOTO
Gigi Becali la un meci jucat de FCSB. Paul Papp este fundaşul dorit de vicecampioana României

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de evoluţia echipei sale din meciul jucat în etapa a 18-a, unde FCSB a fost învinsă de Sepsi OSK, scor 2-4, în Sfântu Gheorghe, iar latifundiarul din Pipera este în căutarea unui fundaş central pentru ca Mihai Bălaşa şi Bogdan Planic să aibă concurenţă.

Gigi Becali a anunţat noi transferuri la finalul meciului Sepsi OSK – FCSB, printre care doi fundaşi centrali. Presa din Turcia anunţă că Paul Papp este apărătorul pe care latifundiarul din Pipera îl doreşte la vicecampioana României. Site-ul yeniakit.com.tr scrie despre intenţiile afaceristului de a-l transfera pe fostul jucător al “roş-albaştrilor” din perioada 2014 – 2016.

Paul Papp, fundaşul central dorit de FCSB

În prezent, Paul Papp joacă pentru Sivasspor, în Turcia, unde este coleg cu un alt român, Gabi Torje, dar şi cu brazilianul Robinho. Fundaşul central în vârstă de 29 de ani nu a primit foarte multe şanse în actualul sezon competiţional din Turcia, unde a jucat în cinci partide.

Paul Papp a mai evoluat în tricoul vicecampioanei României în două sezoane. Apărătorul central a fost cedat sub formă de împrumut de Chievo pentru prima dată în 2014, iar Gigi Becali l-a cumpărat de la echipa din Italia. Mai apoi, după ce Paul Papp a avut evoluţii slabe la FCSB, latifundiarul din Pipera a decis să îl vândă. Paul Papp a fost folosit pe postul de fundaş dreapta în prima parte petrecută la gruparea “roş-albastră”, iar apoi a trecut în centrul apărării.

Anunţul făcut de presa din Turcia în legătură cu o viitoare revenire a lui Paul Papp la FCSB

L-a criticat pe Gigi Becali

La finalul lunii noiembrie, Paul Papp a vorbit despre aventura sa la FCSB şi l-a atacat pe Gigi Becali. “Îmi doream să plec afară. Nu eram luat în vizor. Dacă mai greşeam un meci, eram imediat scos din lot. A venit greşeala din meciul cu Dinamo şi de atunci nu am mai avut voie să păşesc pe gazon. Nu cred că antrenorul a decis asa. Eu mă pregătesc 100% de fiecare dată şi îmi respect colegii. Nu am mai primit şanse şi asta a fost“, a spus Paul Papp pentru o emisiune de sport.

Închide ×