Sport

Paul Papp, scos din sărite la conferința de presă de dinaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948: „Ce să facem, să ne urcăm pe pereți?”. Video

FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova este derby-ul etapei a 4-a din SuperLiga. Oaspeții nu au nicio victorie în campionat, iar presiunea începe să se simtă. Paul Papp a avut o ieșire nervoasă la conferința de presă.
06.08.2022 | 17:17
Paul Papp scos din sarite la conferinta de presa de dinaintea derbyului cu FC U Craiova 1948 Ce sa facem sa ne urcam pe pereti Video
Paul Papp, scos din sărite la conferința de presă de dinaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948: „Ce să facem, să ne urcăm pe pereți?”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Paul Papp (32 de ani) s-a enervat la conferința de presă de dinaintea derby-ului dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova. Fundașul central al oaspeților a fost deranjat de întrebările puse de jurnaliști.

Paul Papp, contre cu jurnaliștii înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

La un momentdat, în timpul conferinței la care a participat și antrenorul Laszlo Balint, stoperul a fost întrebat de ce „Știința” nu joacă la fel de bine ca în sezonul precedent. Inițial, Papp și-a păstrat cumpătul și a răspuns calm:

ADVERTISEMENT

„Contează să acceptăm ceea ce suntem în momentul de față și să ne gândim ce putem face pentru a crește. E clar că putem crește, avem potențial uriaș și valoare. Trebuie să depășim momentul de față și o vom face începând de mâine”.

Fostul internațional a început să se enerveze când a auzit următoarea întrebare: „Jucați în același ritm ca anul trecut. De ce acum vă simțiți mult mai obosiți?”.

ADVERTISEMENT

„Nu a zis nimeni că suntem mai obosiți. Am spus că trebuie să acceptăm ce suntem în momentul de față și să ne gândim cum putem crește. Dacă îmi spuneți dumneavoastră că jucăm încet sau suntem obosiți, eu nu văd lucrurile așa. Nu are rost să intru în discuțiile astea”, a fost replica fundașului.

Conferința de presă a fost întreruptă brusc

Imediat, în dialog cu Paul Papp a intrat și un reporter local, care a început să îl „certe” pe stoperul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Reporter: „Spui că ‘trebuie să acceptăm ceea ce suntem în acest moment’. Ce sunteți în acest moment?”.

Papp: „În momentul de față avem două puncte. Trebuie să strângem victorii și puncte”.

Reporter: „Până la urmă, ce nu merge? Asta e întrebarea tuturor, de ce numai două puncte în 3 etape?”.

ADVERTISEMENT

A fost picătura care a umplu paharul lui Paul Papp. Stoperul în vârstă de 32 de ani și-a pierdut cumpătul și a răspuns vehement: „Asta a fost situația. Am jucat în Conference, am jucat multe meciuri.

Ăștia suntem în momentul de față, trebuie să punem capul în pământ, să muncim și să aducem victorii. Altceva nu cred că… ce ar trebui să facem, să ne urcăm pe pereți? Că nu înțeleg!”.

Momentul de nervozitate a lui Paul Papp a reprezentat și finalul conferinței. Ofițerul de presă al Universității Craiova a pus stop, iar transmisiunea live de pe Facebook a fost întreruptă abrupt. Echipa lui Laszlo Balint este pe locul 13 în SuperLiga, cu două puncte după trei etape.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – Universitatea Craiova: 2,02 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT