Fotbal international

Paul Papp a rămas în Turcia. A semnnat la acelaşi club cu Latovlevici

Gravele probleme economice de la Karabukspor au făcut să se spargă şi gaşca de români care era la acest club. În timp ce Cristi Tănase ar putea reveni la FCSB, un alt fost stelist, fundaşul Paul Papp şi-a găsit deja o nouă echipă, rămânând în Superliga turcă.
10.01.2018 | 08:24
Paul Papp a ramas in Turcia A semnnat la acelasi club cu Latovlevici

Sezonul trecut roş-albaştrii de la Karabukspor au lăsat o frumoasă impresie în Superliga turcă. O contribuţie majoră la rezultatele pozitive au avut-o românii, parcă niciodată concentraţi atât de mulţi la un singur club: Cristi Tănase, Paul Papp, Valerică Găman, Iasmin Latovlevici, Ionuţ Neagu, Marius Alexe, iar în vara lui 2017, chiar dacă Alexe şi Neagu nu au mai rămas au sosit alţi doi jucători şi mai valoroşi, Gabi Torje şi Gicu Grozav.

Ambiţiile erau mari la Karabuk cu asemenea lot, însă a venit ca un trăznet vestea încetării colaborării cu principala sursă de finanţare, după ce omul care investea foarte mult a dispărut din ţară. Drept urmare, clubul nu a mai putut suporta salariile stranierilor, în special pe ale românilor şi i-a eliberat, pentru a-şi căuta alt loc de muncă. Cristi Tănase este singurul care ar putea reveni, după câţiva ani, la FCSB, un alt român de la Karabuk, Gicu Grozav, refuzând oferta lui Gigi Becali.

Paul Papp va avea cel puţin un coleg român

Fost şi el la Karabuk, Iasmin Latovlevici nu a prins cutremurul de la echipă, el fiind transferat vara trecută la Galatasaray, unde a fost dorit de fostul antrenor, croatul Igor Tudor. Însă, în acest mercato hivernal, Lato a plecat de la Istanbul şi a semnat cu Sivasspor, un club care se află într-o poziţie liniştită a clasamentului Superligii din Turcia, ocupând locul 8, cu 26 de puncte.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Latovlevici nu va fi însă sngurul român la Sivasspor. Paul Papp a semnat şi el în aceste zile şi s-a grăbit să şi facă prima poză lângă autocarul echipei. Tot la Sivas ar putea ajunge, susţine presa din Turcia, şi golgeterul lui Ludogoreţ, Claudiu Keşeru, dar pentru atacantul echipei naţionale se bate şi Marius Şumudică, la Kayserispor, care a făcut prima mutare, aducându-l de la FCSB pe Williamn De Amorim.

Tags: