Sport

Paul Papp, soartă pecetluită după eliminarea stupidă din U Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1?! Ce se întâmplă cu fundaşul oltenilor. Exclusiv

Paul Papp este pe făraș la Universitatea Craiova. Stoperul i-a scos din minți pe antrenorul Rădoi și președintele Cârțu după ce a fost eliminat la pauza meciului cu Beer Sheva și, curând, ar putea fi pus pe liber.
19.08.2022 | 10:11
Paul Papp soarta pecetluita dupa eliminarea stupida din U Craiova  Hapoel Beer Sheva 11 Ce se intampla cu fundasul oltenilor Exclusiv
Paul Papp (33 de ani) e pe făraș la Universitatea Craiova după ce a fost eliminat la pauza meciului cu Beer Sheva. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Paul Papp (32 de ani) a fost eroul negativ al meciului Universitatea Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1. Fundașul central a fost eliminat la pauză, după un conflict pe care l-a avut cu un adversar pe tunelul de acces. Pentru conducerea oltenilor, gestul este reprobabil, iar fotbalistul are toate șansele să fie dat afară în perioada următoare.

Paul Papp este pe făraș! Universitatea Craiova vrea să-i rezilieze contractul

FANATIK a aflat în exclusivitate că sunt șanse mari ca Universitatea Craiova și Paul Papp să rezilieze de comun acord înțelegerea scadentă în vara anului viitor. La finalul meciului cu vicecampioana Israelului, Mirel Rădoi a cerut ca Papp să fie amendat drastic, dar, din informațiile noastre, fundașul central va pleca mai degrabă, decât să fie sancționat și să-și ducă la bun sfârșit contractul.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte supărat pe Paul Papp. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10.

Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții”, a declarat Mirel Rădoi, după U Craiova – Hapoel Beer Sheva 1-1.

ADVERTISEMENT

Paul Papp joacă în Bănie din august 2020, atunci când a sosit de la Sivasspor din postura de jucător liber de contract. De atunci și până în prezent, stoperul în vârstă de 32 de ani a îmbrăcat de 53 de ori tricoul alb-albastru și a marcat trei goluri.

Fundașul central, „distrus” de suporteri pe Facebook

Nu doar Rădoi și Cârțu l-au desființat pe Paul Papp pentru cartonașul roșu primit în meciul de la Severin. Fanii „Științei” au răbufnit și ei și l-au contestat vehement pe stoper pe pagina oficială de Facebook a clubului. Aproape toată lumea vrea ca Papp să fie dat afară.

ADVERTISEMENT

„Pe Papp să nu-l mai vedem! Şi-a bătut joc de toţi”, a fost comentariul furios al unuia dintre suporteri. „Aşteptăm comunicatul cu rezilierea lui Papp, nu poţi să iţi baţi joc de echipă în halul ăsta…”, a reacționat un alt internaut.

Suporterii olteni înțeleg cel mai bine importanța dublei cu Hapoel Beer Sheva. Calificată șase ani la rând în cupele europene, Universitatea Craiova nu a reușit niciodată să ajungă în faza grupelor. Returul se va juca în Israel, joi, 25 august, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

„În mod normal, domnul Papp ar trebui dat afară, dacă nu, ars drastic la buzunar! Nu are niciun fel de scuză pentru gestul iresponsabil pe care l-a făcut într-unul din cele mai importante meciuri ale sezonului!”, și-a expus părerea un alt susținător al „Științei”. „Dat afară Papp sau amendat cu 150.000 de euro”, a mai reacționat un suporter.

„Amendă zdravănă şi excludere din lot pentru Papp, la experienţa lui nu avea voie să fie aşa amator, iei roşu dacă iţi salvezi echipa pe teren, într-o fază grea, nu să răspunzi la provocări şi să te dai smardoi”, a scris un oltean, care a fost în asentiment cu antrenorul Rădoi.

  • 500 de mii de euro este cota de piață a lui Paul Papp, conform transfermarkt.com

  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova: 1,91 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT