Fotbal international

Paul Papp vrea să revină la echipa națională: „Ochii și pe mine? Poate un singur telefon…”

16.11.2019 | 17:05
Paul Papp vrea sa revina la echipa nationala Ochii si pe mine Poate un singur telefon
ADVERTISEMENT

Paul Papp a reacționat pe contul personal de Facebook după ce prima reprezentativă a ratat calificarea la Campionatul European. Alături o poză de la meciul cu Irlanda de Nord, în care a marcat de două ori, Papp a transmis că este încrezător în șansele României în barajul din Liga Națiunilor și că ar dori să revină printre „tricolori”.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 13,50 este cota pentru “Sub 0.5 goluri” la meciul Spania – România. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT

Paul Papp vrea la națională

Paul Papp este legitimat la Sivasspor, în prima ligă din Turcia, și chiar dacă este mai degrabă rezervă la echipa de club, jucând într-un singur meci de Cupă în această stagiune, se gândește la echipa națională. La scurt timp după înfrângerea suferită de „tricolori” cu Suedia, ce consemnat și ratarea calificării directe la EURO 2020, fostul fundaș de la FC Vaslui sau FCSB a transmis un mesaj de încurajare pentru jucătorii naționalei, alături de o poză de la meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile Europeanului din 2016, în care a reușit două goluri. Mai mult, Papp a și recunoscut că-i lipsește atmosfera de la prima reprezentativă și și-ar dori să revină printre „tricolori”.

Îmi lipsește asta (n.r. sărbătorirea unui meci la Națională). Fii puternică, România! Pasul următor… barajul.. trebuie să credem! Să fim pozitivi! Ochii și pe mine? Poate un singur telefon…”, a transmis Paul Papp pe Facebook.

ADVERTISEMENT

18 selecții pentru Papp

Paul Papp a debutat la echipa națională în februarie 2011, sub comanda lui Răzvan Lucescu. De atunci, fundașul ajuns la 30 de ani a bifat 18 meciuri sub tricolor, reușind să marcheze de trei ori. Două dintre golurile lui Papp la prima reprezentativă au venit în meciul cu Irlanda de Nord, din preliminariile EURO 2016, câștigat cu 2-0.

Ultimul meci al lui Papp la echipa națională a fost în octombrie 2015, 1-1 cu Finlanda.

Paul Papp a plecat din fotbalul românesc în vara lui 2016, când FCSB l-a cedat în Elveția, la FC Will. La un an și jumătate, fotbalistul a semnat cu Karabukspor, iar din ianuarie 2018 joacă pentru Sivasspor.

ADVERTISEMENT