Transfer de marcă! Gaz Metan a adus un fost stelist cu şase trofee în palmares

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
26/02/2018, 17:38
Transfer de marcă! Gaz Metan a adus un fost stelist cu şase trofee în palmares

Gaz Metan Mediaş se luptă pentru evitarea retrogradării în Liga 2 şi a adus un fotbalist cu experienţă în prima ligă din România. Paul Pîrvulescu şi-a reziliat contractul cu Wisla Plock şi a semnat cu formaţia antrenată de Cristian Pustai.

Astfel, fotbalistul de 29 de ani se întoarce la echipa unde a început fotbalul în urmă cu 12 ani. De-a lungul timpului, Paul Pîrvulescu a mai evoluat pentru FCSB, Viitorul, FC Voluntari, ASA Târgu Mureş, SKN St. Polten (Austria) şi Wisla Plock (Polonia).

Paul Pîrvulescu, palmares de invidiat

În 2012, Paul Pîrvulescu a semnat cu Steaua Bucureşti, după ce fotbalistul se aflase în negocieri cu Dinamo Bucureşti şi chiar s-a fotografiat în tricoul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare. Înainte să ajungă la marea rivală a steliştilor, fundaşul stânga declarase că este un fan al “câinilor”.

Paul Pîrvulescu nu a jucat prea multe meciuri în tricoul steliştilor, dar se poate lăuda cu un palmares de invidiat. Fotbalistul de 29 de ani a câştigat trei titluri, o Cupă, o Supercupă şi o Cupă a Ligii cu Steaua Bucureşti.

Închide ×