Fotbal intern

Paul Pîrvulescu, aproape de Poli Iași. Moldovenii au găsit și un înlocuitor pentru Qaka

18.07.2018 | 10:14
Paul Pirvulescu aproape de Poli Iasi Moldovenii au gasit si un inlocuitor pentru Qaka

Poli Iași vrea să reface parcursul de success din sezonul precedent și, după ce a dat de bani datorită noului investitor, moldovenii continuă întăririle. Ultima țintă este Paul Pîrvulescu. Fostul fotbalist al FCSB este foarte de echipa din Copou.

Paul Pîrvulescu se află deja la Iași, susține gsp.ro, și dacă va reuși să se pună de acord cu conducerea moldovenilor, omul de bandă stângă ar putea intra imediat în antrenamentele echipei ieșene. El a semnat cu FCSB în 2012, formația roș-albastră plătind pentru serviciile sale 800.000 de euro. Paul Pîrvulescu a fost legitimat la echipa lui Gigi Becali timp de 3 ani și jumătate. Nu a reușit să impresioneze la FCSB, dar a câștigat 6 trofee: trei titluri, o Cupă, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

De-a lungul timpului, Paul Pîrvulescu a mai evoluat pentru Gaz Metan Mediaș, Viitorul, FC Voluntari, ASA Târgu Mureş, SKN St. Polten (Austria) şi Wisla Plock (Polonia). În returul stagiunii precedente, a evoluat la echipa care l-a lansat în fotbalul mare, Gaz Metan.

Paul Pîrvulescu, aproape de Poli Iași, mijlocașul francez Martin Mimoun deja a semnat

Dacă Paul Pîrvulescu mai are de reglat niște detalii cu conducerea ieșenilor, Poli Iași deja l-a acontat pe mijlocașul francez Martin Mimoun. Acesta poate juca atât ca mijlocaș central, cât și în bandă și ar putea să îi ia locul în echipă fotbalistul albanez Kamer Qaka, transferat de cei de la FCSB în această vară. Mimoun a jucat în sezonul precedent la FC Paris.

Formaţia din Copou i-a mai transferat în această vară pe portarul Alberto Cobrea, pe fundaşul Cedric Mongongu şi pe mijlocaşii Patrick Petre, Laurenţiu Rus, Dylan Flores şi Moussa Sanoh.