Fotbal international

Paul Pogba a povestit cum a trecut peste infectarea COVID-19: “Oboseam foarte repede și rămâneam fără suflu”

07.12.2020 | 12:30
Paul Pogba a povestit cum a trecut peste infectarea COVID19 Oboseam foarte repede si ramaneam fara suflu
ADVERTISEMENT

Mijlocașul lui Manchester United, franzesul Paul Pogba, a povestit cum a trecut peste infectarea cu COVID-19, declarând că a fost o perioadă grea în care obosea repede și avea probleme de respirație.

Internaționalul francez a dezvăluit că infecția cu coronavirus i-a afectat randamentul în debutul de sezon, în special în primul meci de la revenirea pe gazon.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba consideră că adepăsit perioada grea și, într-un final, poate justifica suma de 105 de milioane de euro pe care clubul de pe Old Trafford a plătit-o pentru transferul său.

Paul Pogba a povestit cum a trecut peste infectarea COVID-19: “Oboseam foarte repede și rămâneam fără suflu”

Francezul Paul Pogba s-a infectat cu noul coronavirus la finalul lunii august și a dezvăluit că problemele i-au afectat randamentul din startul sezonului. Intens criticat de unii experți, dar și de o parte a fanilor lui Manchester United, Pogba s-a destăinuit pentru canalul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

“Este ciudat și greu de explicat pentru că nu ați putea să înțelegeți. Chiar și la antrenament, i-am spus preparatorului fizic că mă simt ciudat. Nu sunt eu.

Oboseam foarte repede și rămâneam imediat fără suflu. La primul meci al sezonului nu puteam să alerg. Am încercat din răsputeri. M-am simțit slăbit din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

Acum mă simt mult mai bine, simt că aș putea să joc din nou un meci imediat după ce am terminat unul de jucat. Îmi găsesc din nou ritmul meu de joc. E o diferență atât de mare”, a declarat Pogba pentru MUTV, citat de SkySports.

Paul Pogba desființat de Jamie Carragher: “Nu a jucat niciodată destul de bine”

Deși este unul dintre cei mai bun pasatori ai lui Manchester United, Paul Pogba nu este apreciat de unii experți din Marea Britanie. Jamie Carragher, fostul fundaș central al lui Liverpool, consideră că francezul oferă prea puțin pentru câtă experiență a acumulat pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

“Încă vorbim despre care ar putea fi cea mai bună poziție pentru Paul Pogba. El e deja la acest club de patru ani. Cred că asta înseamnă că nu a jucat niciodată destul de bine în vreo poziție sau așezare tactică, încercată de managerii lui United.

Dacă mi-ar spune cineva mie că pot juca bine doar cu un anumit manager, mi-ar fi rușine! Unii manageri își asumă meritele pentru diferiți jucători, poate că i-au crescut sau i-au avut la dispoziție în apogeul carierei. Dar dacă eu aș fi simțit că eu nu pot juca bine petnru că nu am avut un anumit manager… cred că totul depinde de mine, nu de manager.

Nu aș da vina pe un antrenor. Fanii lui Pogba spun că Mourinho era prea defensiv sau că Solskjaer nu este un antrenor de top, dar eu dacă aș fi în locul lui, m-aș uita la mine în primul rând”, a declarat Jamie Carragher pentru Talksport.

ADVERTISEMENT