Paul Pogba a ratat avionul după meciul Juventus – Manchester United 1-2! A revenit în Anglia alături de fani

Traian Terzian   
in Champions League
08/11/2018, 17:27
Paul Pogba a ratat avionul după meciul Juventus – Manchester United 1-2! A revenit în Anglia alături de fani GALERIE FOTO
Paul Pogba a ratat avionul de întoarcere al formației sale după meciul Juventus - Manchester United 1-2

Mijlocașul Paul Pogba a ratat avionul de întoarcere al formației sale după meciul Juventus – Manchester United 1-2, din etapa a patra a fazei grupelor din Champions League. Internaționalul francez nu a putut ajunge la timp la aeroportul din Torino, după ce a fost selectat de UEFA să meargă la controlul antidoping.

Paul Pogba, care a jucat timp de patru sezoane la Juventus în perioada 2012-2016, a fost aclamat de suporterii campioanei Italiei la intrarea pe terenul din Torino înainte de începerea partidei. Fotbalistul francez i-a salutat pe fanii ”Bătrânei Doamne” și apoi a dus mâna la inimă.

Paul Pogba asaltat de suporteri la aeroportul din Torino după meciul Juventus - Manchester United 1-2
Paul Pogba asaltat de suporteri la aeroportul din Torino după meciul Juventus – Manchester United 1-2

Paul Pogba a ratat avionul după meciul Juventus – Manchester United 1-2

La finalul întâlnirii Juventus – Manchester United 1-2, Paul Pogba a fost ales să meargă la controlul antidoping, iar oficialii clubului englez au decis să nu-l aștepte. Conform cotidianului britanic The Sun, campionul mondial a fost nevoit să se întoarcă în Marea Britanie o oră mai târziu cu o aeronavă ce îi transporta pe suporterii formației de pe Old Trafford.

Publicația a mai scris că managerul Jose Mourinho și președintele executiv Ed Woodward au avut o disucție amicală, iar la ieșirea din aeroportul din Manchester și-au dat mâna, semn că lucrurile s-au mai liniștit iar postul portughezului nu mai este în pericol.

Manchester United a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 2-1 în etapa a patra a fazei grupelor din Champions League prin două goluri înscrise în finalul întâlnirii. La finalul partidei, managerul Jose Mourinho a făcut gesturi provocatoare la adresa fanilor ”Bătrânei Doamne”. Portughezul a explicat apoi că suporterii l-au înjurat pe toată durata meciului. Fostul fotbalist de la Manchester United, Paul Scholes, l-a criticat pe Mourinho pentru show-ul penibil pe care l-a făcut la Torino.

Închide ×