Fotbal international

Paul Pogba, aclamat înainte de Juventus – Manchester United! Primire de gală pentru campionul mondial. Video

07.11.2018 | 23:03
Paul Pogba, aclamat înainte de Juventus - Manchester United! Primire de gală pentru campionul mondial. Video
Paul Pogba a fost aclamat la scenă deschisă înaintea meciului Juventus - Manchester United
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Paul Pogba a fost aclamat la scenă deschisă înaintea meciului Juventus – Manchester United, din etapa a patra a fazei grupelor Champions League. Internaționalul francez a revenit la Torino la patru ani de la plecarea sa pe Old Trafford pentru 105 milioane de euro, un record la acea vreme.

Paul Pogba, care a câștigat în această vară titlul de campion mondial cu naționala Franței, a declarat înaintea meciului că Torino este casa sa, deoarece acolo s-a simțit minunat și a cunoscut fotbaliști de înaltă clasă. Presa a speculat pe această temă anunțând că francezul ar putea reveni la ”Bătrâna Doamnă”.

Paul Pogba aclamat la Torino înainte de Juventus – Manchester United

În momentul în care a ieșit să inspecteze gazonul înaintea meciului Juventus – Manchester United, Paul Pogba a fost aclamat de spectatorii prezenți pe stadionul din Torino. Mijlocașul francez i-a salutat pe fani și apoi a dus mâna la inimă.

ADVERTISEMENT

Partida Juventus – Manchester United contează pentru etapa a patra fazei grupelor Champions League. Campioana Italiei are nevoie de un punct pentru a obține matematic calificarea în optimile de finală ale competiției.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri