Fotbal international

Paul Pogba are zilele numărate la Manchester United: “Totul e făcut astfel încât să plece în ianuarie”

15.12.2018 | 12:21
Paul Pogba are zilele numarate la Manchester United Totul e facut astfel incat sa plece in ianuarie

Un fost fotbalist englez care a jucat la Manchester United susține că Paul Pogba are zilele numărate pe Old Trafford, iar situația este tot mai tensionată în sânul echipei pe care o antrenează Jose Mourinho, în condițiile în care urmează marele derby cu Liverpool, pe Anfield Road. Paul Ince a declarat că jucătorul francez va părăsi clubul în luna ianuarie 2019.

Declarația lui Ince vine la scurt timp după ce unul dintre oamenii care au făcut parte din staff-ul lui Mourinho a spus că Paul Pogba nu a fost transferat la Manchester United la dorința tehnicianului portughez, ci din motive care țin de marketing. Pogba este un personaj important pe piața publicitară, iar Manchester United și-a recuperat investiția în doar șase luni. Cu toate acestea, fără doi muncitori lângă el, așa cum îi are la națională pe Kante și Matuidi, nu însemană mare lucru. Mourinho i-a spus lui Woodward că are nevoie de doi astfel de fotbaliști, dar a fost refuzat”, a declarat Eladio Parames.

Paul Pogba, omul-problemă la Manchester United. Pleacă în ianuarie?!

“Totul este făcut astfel încât Paul Pogba să plece în ianuarie. Se pare că deja nu mai este în planurile clubului și aste este o rușine, pentru că este un jucător de clasă mondială. Mourinho trebuie să se întrebe de ce niciunul dintre cei mai buni jucători de la Manchester United nu mai dau randament. Alexis Sanchez era un jucător complet diferit la Arsenal. Pogba era un jucător genial la Juventus, iar acum nu mai este”, a declarat Paul Ince, care a jucat în 166 de meciuri pentru Manchester United pe postul de mijlocaș defensiv, reușind să marcheze 21 de goluri.

Paul Pogba își caută echipă, după o serie de momente tensionate la Manchester United. Cel mai probabil se va orienta către Italia, unde are 2 opțiuni: să se întoarcă la Juventus Torino, care îl așteaptă cu brațele deschise, sau să accepte o provocare nouă la Inter Milano.

Tags: