Premier League

Paul Pogba, campion mondial şi în garaj! Ce “bijuterii”are starul de la Manchester United

31.12.2018 | 10:50
Paul Pogba, campion mondial şi în garaj

Paul Pogba este campion mondial și în garaj! A renăscut după plecarea lui Mourinho cu 4 goluri şi 4 pase decisive în ultimele etape din Premier League, fiind unul dintre cei mai în formă jucători în acest moment. Dar nu doar pe teren este în vogă. Fotbalistul îşi susţine stilul de viaţă extravagant şi cu o colecţie de maşini de lux. Iată ce “bijuterii” deține starul de la Manchester United! VEZI IMAGINI SUS ÎN GALERIA FOTO

Mijlocaşul a fost adus de “diavolii roşii” de la Juventus în 2016 pentru suma de 105 milioane de euro, record la vremea respectivă. Pogba devenea cel mai scump transfer din istorie, precedentul fiind mutarea lui Bale la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro. Transferul lui Pogba la United i-a adus şi un bonus salarial consistent. De la 4,5 milioane de euro anual, cât încasa la Juventus, la 17 milioane de euro primiţi de la Manchester United.

Cei 330.000 de euro încasaţi pe săptămână i-au permis lui Paul să îşi umple garajul cu maşini, care mai de care mai exclusiviste. Francezul apare deseori la antrenamentele lui Manchester United la volanul unui nou bolid, stârnind deseori invidia colegilor săi. Când s-a întors la Manchester United, Pogba şi-a achiziţionat şi o vilă în valoare de 3,3 milioane de euro în Cheshire, unde are şi un garaj încăpător pentru bolizi.

Chevrolet Camaro
Chevrolet Camaro

Perla coroanei: Lamborghini Aventador de 600.000 de euro!

Garajul lui Paul Pogba adună 12 maşini, printre mărcile preferate de starul francez fiind branduri ca Mercedes şi Rolls Royce. Suma totală cheltuită de Pogba pe maşinile din garaj este de 3 milioane de euro, o nimica toată în condiţiile în care salariul francezului este de 17 milioane de euro pe sezon. Perla din garajul lui Paul Pogba este una dintre cele mai cunoscute şi exclusiviste maşini sport din lume: Lamborghini Aventador, în valoare de 600.000 de euro.

Lamborghini Aventador
Lamborghini Aventador

Garajul lui Paul Pogba:

  • Bentley Continental – 250.000 de euro
  • Rolls Royce Dawn – 400.000 de euro
  • Maserati Quattroporte – 150.000 de euro
  • Rolly Royce Ghost – 350.000 de euro
  • Mercedes GLE – 120.000 de euro
  • Rolls Royce Ghost (roz) – 350.000 de euro
  • Audi R6 Avant – 250.000 de euro
  • Chevrolet Camaro – 100.000 de euro
  • Lamborghini Aventador – 600.000 de euro
  • Mercedes G Wagon – 150.000 de euro
  • Mercedes CLA AMG – 75.000 de euro
  • Mercedes A Class – 35.000 de euro
Rolls Royce Ghost
Rolls Royce Ghost

Vrea mărire salarială la Manchester United

Deşi Paul Pogba este unul dintre cei mai bine plătiţi fotbalişti din lume, francezul nu este mulţumit pe deplin la Manchester United. Impresarul campionului mondial este Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi și controversați agenţi de fotbalişti din lume. Raiola i-a ameninţat pe cei de la Manchester United că Pogba va pleca de la „diavoli” dacă nu va primi o mărire salarială prin care să ajungă la 500.000 de euro saptămânal.

Mijlocaşul francez a fost foarte aproape de un transfer la Barcelona în această vară, însă Manchester United nu a luat în considerare nicio ofertă de la catalani, chiar dacă echipa blau-grana era dispusă să achite mai mult de 105 milioane de euro. Totuşi, între Paul Pogba şi Manchester United rămân unele tensiuni şi nu este imposibil ca fotbalistul francez să plece de la United în următoarele perioade de mercato, mai ales că pe urmele lui se află şi unul dintre cele mai bogate cluburi din lume, PSG.

Rolls Royce Dawn
Rolls Royce Dawn

Paul Pogba are o avere de peste 30 de milioane de euro

Paul Pogba are o avere estimată la 30 de milioane de euro. 10% din această sumă este reprezentată de maşinile pe care le deţine fotbalistul. În afară de maşini, Pogba are o pasiune nebună pentru tunsorile neobişnuite. De multe ori, starul a setat moda cu frizurile pe care le-a ales şi este primul jucător de fotbal care are un emoji cu o tunsoare de-a sa. Pe lângă salariul de 330.000 de euro pe săptămână de la United, Pogba are un contract pe 10 ani de zile cu Adidas, în valoare de 40 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că mai încasează anual 4 milioane şi de la sponsorul tehnic de echipament. Nici pe plan sentimental, Pogba nu se lasă mai prejos. Este împreună cu un model bolivian: Maria Zulay Salaues.

Mercedes G Wagon
Mercedes G Wagon

Starul francez deţine şi un avion privat

Cel mai scump lucru pe care îl deţine Paul Pogba este un avion particular. Francezul a cheltuit nu mai puţin de 20 de milioane de euro pentru a avea propriul său avion, cu care călătoreşte în vacanţe, dar şi în turul de promovare al brandului Adidas, sponsor de la care a venit o parte din suma cheltuită pe avion. Avionul poate găzdui la bord 10 persoane şi doi membri de echipaj. Are o autonomie de 6.600 de kilometri şi are o viteză de croazieră de 850 de kilometri pe oră. Acelaşi model de avion, Gulfstream G280, îl deţine şi portughezul Cristiano Ronaldo.

3 milioane de euro costă maşinile din garajul lui Paul Pogba

17 milioane de euro este salariul anual al francezului la Manchester United

105 milioane de euro a plătit Manchester United lui Juventus în 2016 pentru transfer, record istoric la acea vreme

Tags: