Sport

Paul Pogba, desființat de o legendă a lui Manchester United pentru gafele din meciul cu Liverpool: „A provocat numai haos”

Paul Pogba a fost găsit țap ispășitor pentru umilința suferită de Manchester United, scor 0-5, cu Liverpool. Paul Scholes crede că francezul nu ar trebui să mai joace niciodată pentru „diavoli”, după ce a primit cartonașul roșu.
25.10.2021 | 10:12
Paul Pogba desfiintat de o legenda a lui Manchester United pentru gafele din meciul cu Liverpool A provocat numai haos
ADVERTISEMENT

Manchester United a suferit cea mai grea înfrângere din istoria confruntărilor cu Liverpool. „Diavolii roșii” au pierdut chiar pe Old Trafford, scor 0-5, în fața rivalei de moarte.

Pagubele au fost însă și mai mari. Ole Gunnar Solskjaer a rămas pentru cel puțin două etape și fără Pogba, eliminat direct pentru un atac violent.

ADVERTISEMENT

Lăsat pe banca de rezerve așa cum s-a întâmplat și la precedentul meci, cu Atalanta, Paul Pogba a fost introdus pe teren la pauza derby-ului cu Liverpool, atunci când tabela arăta 4-0 pentru „cormorani”. Francezul a rezistat însă doar un sfert de oră, el primind cartonașul roșu după faultul asupra lui Keita, care a ieșit pe targă.

Paul Scholes îl desființează pe Paul Pogba

Gestul l-a scos din sărite pe Paul Scholes. Fostul mijlocaș, care a jucat 18 ani pe Old Trafford, este de părere că Pogba nu ar trebui să mai îmbrace tricoul lui United, după umilința cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

Eliminarea nu a fost singurul motiv pentru care Pogba a fost taxat. Înainte să ia cartonașul roșu, fotbalistul în vârstă de 28 de ani a pierdut mingea la centrul terenului, iar contraatacul a dus la al cincilea gol al adversarilor.

Acesta gafe l-au făcut pe Scholes să nu aibă milă de mijlocașul francez, care nu și-a prelungit nici până acum contractul cu Manchester United. Actuala înțelegere a lui Pogba expira în vara anului viitor.

ADVERTISEMENT

„Să spui că a fost o zi dezamăgitoare ar fi prea puțin. Cred că realizăm toți că a fost dificil, antrenorul a fost prins în emoțiile revenirii de miercuri seară (n.r. – cu Atalanta, 0-2 la pauză, 3-2 la final), dar asta nu avea cum să se întâmple cu Liverpool, au prea multă calitate.

Nu cred că a existat o lipsă de efort, cred că așezarea tactică a fost una care putea duce la așa ceva.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba intră la pauză pentru a ajuta echipa, încearcă să stea pe minge, să arate ce puternic e la mijlocul terenul, dar le oferă golul pe tavă! Apoi e eliminat după o intrare ridicolă, iar acum e 0-5 și ai 10 oameni. 

Ar trebui să te gândești, dacă Ole rămâne antrenor, îl vom mai vedea pe Pogba în tricoul lui United? A provocat numai haos în ultimii ani. Toți știu ce talent are, toți au încredere în el, inclusiv antrenorul, care a încercat să-l lase să fie jucătorul care poate fi.

Cu toată agitația, nu semnează prelungirea contractului, aproape ține clubul captiv ca pentru o răscumpărare, apoi intră pe teren și face așa ceva?

Nu e vina lui Ole, nu mă înțelegeți greșit. Probabil Pogba va mai juca, nu? Dar nu cred că echipei i-ar lipsi ceva dacă nu ar mai face-o. A avut numeroase șanse, continuă să spună că nu are constanță, dar ceea ce a făcut astăzi e doar lipsa disciplinei și de respect pentru antrenor și colegi”, a declarat Scholes, conform The Sun.

 

ADVERTISEMENT
Tags: