Sport

Paul Pogba, dezvăluiri halucinante după ce a fost amenințat cu arma: „Mi-a spus că nu vrea să mai joace fotbal”

Paul Pogba a trecut prin clipe de groază. Mijlocașul francez a fost amenințat cu arma chiar de fratele său și a fost la un pas să se retragă din fotbal.
26.10.2022 | 09:00
Paul Pogba dezvaluiri halucinante dupa ce a fost amenintat cu arma Mia spus ca nu vrea sa mai joace fotbal
Paul Pogba a vrut să se retragă din activitate după ce a fost amenințat cu arma de fratele său. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Paul Pogba, mijlocașul francez al celor de la Juventus, ar fi fost șantajat chiar de fratele său, Mathias Pogba, care a fost arestat alături de alți doi indivizi. La finalul lunii septembrie, Paul Pogba a fost amenințat cu arma, iar acum au ieșit la iveală mărturisiri emoționante.

Paul Pogba, la un pas să se retragă din fotbal după ce a fost amenințat cu arma

Mijlocașul în vârstă de 29 de ani va rata Cupa Mondială din Qatar din cauza unei accidentări care s-a petrecut în turneul de pregătire al torinezilor din vară. Totuși, problemele lui Pogba sunt departe de a se fi terminat.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie, Paul Pogba a fost amenințat cu arma de fratele său, Mathias Pogba, care între timp a fost arestat de către poliția franceză.

”Eram speriat. Doi indivizi au îndreptat pistoalele către mine. Pentru că eram amenințat cu arma, le-am spus că voi plăti. Au strigat la mine să tac din gură și să privesc în jos. Când cei doi au plecat, Roushdane mi-a spus că trebuie să plătesc, pentru că, dacă nu o voi face, toți vom fi în pericol”, au fost cuvintele lui Paul Pogba în fața anchetatorilor.

ADVERTISEMENT

Un apropiat al lui Paul Pogba, dezvăluiri halucinante despre situația fotbalistului

Boubacar Kamara a oferit detalii despre starea lui Paul Pogba. Apropiatul fotbalistului de la Juventus a mărturisit că Pogba își făcea griji pentru soția și copiii săi.

„Mi-a spus că nu vrea să mai joace fotbal. Paul plângea, i-am spus să se calmez. A sunat pe cineva. Era speriat pentru copiii săi, pentru soție și pentru familia sa”, a declarat Boubacar Kamara, citat de Marca.

ADVERTISEMENT

Prin intermediul avocatului Yassine Bouzrou, Mathias Pogba a cerut să fie eliberat condiționat, însă autoritățile franceze îl consideră în continuare un pericol pentru Paul Pogba și familia lui.

Mathias Pogba rămâne în arest. Fratele lui Paul a cerut eliberarea condiționată

Atât mama celebrului fotbalist, cât și Paul Pogba sunt sub protecția poliției franceze. Incidentul a avut loc luna trecută, în septembrie, când mai multe „cunoștințe” din copilărie ale lui Paul Pogba, îndrumați de fratele său mai mare, Mathias Pogba, l-au amenințat pe fotbalistul celor de la Juventus.

ADVERTISEMENT

Motivul care a stat în spatele șantajului a fost faptul că Paul nu i-a ajutat din punct de vedere financiar pe ceilalți „prieteni” de-a lungul timpului. Materialele video au apărut pe rețelele de socializare după ce Mathias Pogba a fost luat în arest de către poliția franceză.

„Niște clipuri video ale inculpatului, precum și mai multe mesaje care conțin alte forme de presiune asupra lui Paul Pogba au fost publicate pe 23 septembrie prin intermediul conturilor de Tik Tok și Twitter pe care el le utilizează”.

„Aceste evenimente recente ridică semne de întrebare și mai serioase cu privire la implicarea lui și la intențiile sale față de reclamant și poziția sa în raport cu faptele pentru care a fost pus sub acuzare”, susțin investigatorii, citați de jurnaliștii de la Le Parisien.

ADVERTISEMENT