Premier League

Paul Pogba e aproape să lase Manchester United pentru Juventus! ”Acolo e casa mea”

02.11.2018 | 12:33
Paul Pogba e aproape sa lase Manchester United pentru Juventus Acolo e casa mea

Mijlocașul Paul Pogba este foarte aproape să lase echipa Manchester United pentru a se întoarce la formația Juventus Torino. Internaționalul francez a fost achiziționat de gruparea engleză chiar de la campioana din Serie A în vara anului 2016 pentru suma de 105 milioane de euro, cea mai mare sumă plătită pentru un fotbalist la acel moment.

”În vară i-am spus fratelui mecu că vom fi în aceeași grupă cu Juventus în Champions League. Am simțit asta. Pentru mine e o plăcere să revină la Torino, deoarece acolo este casa mea. Acolo am marcat primul meu gol ca fotbalist profesionist”, a declarat campionul mondial într-un interviu pentru postul RMC Sport 1.

Paul Pogba urmărit de Miralem Pjanic în meciul Manchester United - Juventus 0-1
Paul Pogba urmărit de Miralem Pjanic în meciul Manchester United – Juventus 0-1

Paul Pogba e gata să plece de la Manchester United la Juventus

”Am ăstrat legătura cu Bonucci, Cuadrado și Dybala, ne auzim din când în când. Eram ca o familie. Când stai zilnic lângă jucători precum Pirlo, Buffon sau Chiellini ai mereu ceva de învățat. Am câștigat Campionatul Mondial, iar acum visul meu este să ridic trofeul Champions League. Numai mla asta mă gândesc”, a mai spus Paul Pogba, care pare dornic să plece de la Manchester United și să revină la Juventus Torino.

Mijlocașul francez a fost titular în partida Manchester United – Juventus 0-1, din etapa a treia a grupei H din Champions League, dar la final nu a fost prea supărat fiind surprins la vestiare în momentul în care râdea cu gura până la urechi spre indignarea fanilor de pe Old Trafford.

Cele două formații urmează să se întâlnească și în runda cu numărul patru, la Torino. Partida este programată miercuri, 7 noiembrie, de la ora 22:00. După trei etape, Juventus conduce grupa H cu maximum de puncte, nouă, urmată de Manchester United, cu patru puncte, FC Valencia, cu două puncte, și Young Boys Berna, cu un punct.

Tags: