Fotbal international

Paul Pogba, furios pe şefii lui Manchester United. Francezul vrea să joace din noul sezon pentru Real Madrid

26.03.2020 | 15:42
Paul Pogba furios pe sefii lui Manchester United Francezul vrea sa joace din noul sezon pentru Real Madrid
ADVERTISEMENT

Paul Pogba nu a intrat pe teren decât de două ori în acest sezon la Manchester United, motivul oficial fiind faptul că ar avea o accidentare serioasă. Alte voci susţin că ar fi vorba de o relaţie foarte proastă cu antrenorul Ole Gunnar Solskjaer şi cu conducerea clubului.

Paul Pogba vrea să joace din viitorul sezon la Real Madrid

Contractul lui Paul Pogba pe Old Trafford expiră în vara anului 2021, ceea ce înseamnă că doar acum United îl mai poate vinde pe campionul mondial, pentru a recupera din suma de 105 milioane euro plătită în 2016 lui Juventus.

ADVERTISEMENT

Cu acea sumă Paul Pogba a stat pe primul loc în lume la transferuri timp de un an, până ce PSG a spart toate recordurile, achitând clauza de eliberare a lui Neymar de la Barcelona, în valoare de 222 de milioane euro.

United poate folosi o clauză specială

Pogba este decis mai mult ca oricând să plece la finalul acestui sezon la Real Madrid, unde Zinedine Zidane îl aşteaptă cu braţele deschise şi unde jucătorul îşi doreşte mult să îşi continue cariera.

ADVERTISEMENT

Însă United îi poate pune beţe în roate şi francezul cunoaşte acest lucru. Pentru că gruparea de pe Old Trafford se poate prevala de faptul că există un punct în contract în care se stipulează că poate prelungi automat contractul cu încă un sezon, dacă e mulţumită de serviciile jucătorului.

Valoarea lui Pogba a scăzut mult

Nu se pune problema ca United să fie mulţumită, însă clubul poate folosi clauza în speranţa că Pogba va reveni pe teren şi va juca la nivelul său maxim, pentru a reveni la o cotă mare de piaţă.

ADVERTISEMENT

Vara trecută United a cerut nu mai puţin de 170 de milioane lui Real Madrid pentru Pogba, acum valoarea sa este variabilă, între 75 şi 90 de milioane de euro, deci mult mai puţin.

United nu îşi scoate nici banii de pe transfer

Asta ar însemna că dacă l-ar vinde acum clubul din Premier League nu ar putea obţine nici măcar banii pe care i-a dat în 2016 pentru transfer.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Ole Gunnar Solskjaer a spus că o fiinţă umană nu poate fi proprietatea cuiva şi că jucătorul nu e la închisoare e clar că pentru United e important să reuşească să îl mai ţină pe Pogba încă un sezon, împotriva dorinţei sale.

ADVERTISEMENT
Tags: