Fotbal international

Paul Pogba i-a înfuriat pe fanii lui Manchester United. Ce a făcut fotbalistul în vestiar după ce echipa sa a pierdut cu Juventus

24.10.2018 | 19:29
Paul Pogba ia infuriat pe fanii lui Manchester United Ce a facut fotbalistul in vestiar dupa ce echipa sa a pierdut cu Juventus

Paul Pogba a trecut repede peste meciul de coșmar cu Juventus. Francezul zâmbea cu gura până la urechi în vestiar, la finalul meciului. Manchester United a fost de nerecunoscut în fața italienilor. Echipa lui Jose Mourinho a pierdut, scor 0-1, pe Old Trafford și fanii lui United își fac probleme privind calificarea din Grupa H. Paul Pogba n-are însă emoții. Francezul i-a supărat pe pe fanii lui United după meci.

Paul Pogba a fost vizitat în vestiar după partidă de fostul coechipier, Juan Cuadrado. Columbianul nu a venit cu mâna goală, ci i-a adus un cadou într-o pungă cu însemne clubului Juventus. Cuadrado a postat poza pe Instagram. “O victorie de caracter! O plăcere să te revăd, Paul Pogba, fii binecuvântat!” a scris Cuadrado lângă poza respectivă. Fanii lui Manchester nu au fost însă încântați, numindu-l mercenar pe francez.

Fanii lui Manchester Uniter s-au supărat pentru că Paul Pogba nu părea afectat de înfrângerea cu Juventus

Paul Pogba i-a supărat pe fani, pentru că Manchester United nu reușește să mai câștige. În ultimele 7 partide, “Diavolii roșii” au o singură victorie, iar atmosfera de la echipă este din ce în ce mai proastă. Presa spaniolă scrie că Jose Mourinho negociază în secret cu Real Madrid, iar jucătorii sunt și ei în colimator, pentru lipsa de atitudine din ultima vreme. Paul Pogba este și el în conflict cu Jose Mourinho, iar presa engleză a scris că francezul va pleca în această iarnă.

Paul pogba în duel cu Miralem Pjanic
Paul Pogba în duel cu Miralem Pjanic

După ce l-au văzut pe Paul Pogba alături de Juan Cuadrado, fanii lui United se tem și ei de o eventuală întoarcere a francezului la Juventus. Și Barcelona s-a arătat interesată de un eventual transfer al mijlocașului devenit în vară campion mondial cu Franța. Paul Pogba a venit la Manchester United de la Juventus în 2016, pentru suma de 105 milioane de euro, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un fotbalist la acea vreme.

  • 15.000.000 de euro este salariul lui Paul Pogba la Manchester United
Tags: