Paul Pogba, ratare uriașă cu poarta goală în Valencia – Manchester United. Video

Claudiu Surmei   
in Champions League
12/12/2018, 23:24
Paul Pogba, ratare uriașă cu poarta goală în Valencia – Manchester United. Video GALERIE FOTO
Paul Pogba a ratat cu poarta goală în Valencia - Manchester United

Paul Pogba a fost protagonistul unei ratări uriașe în partida Valencia – Manchester United, ultima din Grupa H în Champions League. Mijlocașul francez a primit o pasă cu capul de la un coechipier la 5 metri în fața porții adverse și a șutat pe lângă.

Manchester United s-a deplasat pe terenul Valenciei în runda cu numărul 6 din cadrul grupelor Champions League. “Diavolii” au făcut deplsarea în Spania fiind deja calificați în optimile de finală ale competiției, astfel că au abordat partida cu multă relaxare. Trupa antrenată de Jose Mourinho a început slab sezonul, ulterior a dat semne de revenire, însă nu a putut să fie constantă.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Paul Pogba a ratat cu poarta goală în Valencia – Manchester United

Paul Pogba a început titular partida cu Valencia și putea marca la o mare ocazie petrecută în careul gazdelor. În urma unei centrări care a venit de pe partea dreaptă a terenului, un jucător de la Manchester United a reluat mingea cu capul către Paul Pogba, aflat singur în marginea careului de 6 metri. Jucătorul francez trebuia doar să împingă mingea în plasă, dar a fost luat prin surprindere și a trimis alături, spre disperarea coechipierilor și a tehnicianului Jose Mourinho.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×