Sport

Paul Pogba și-a decis viitorul după despărțirea de Manchester United! Unde va juca starul francez din sezonul următor

Paul Pogba și-a decis viitorul, după ce va deveni liber de contract la finalul acestui sezon. El s-a arătat deranjat de lipsa de trofee câștigate de Manchester United în ultimele cinci sezoane.
08.04.2022 | 14:07
Paul Pogba sia decis viitorul dupa despartirea de Manchester United Unde va juca starul francez din sezonul urmator
Paul Pogba va pleca de la United la vară. Sursa foto: EPA/ANDREW YATES
ADVERTISEMENT

Contractul lui Paul Pogba cu Manchester United va expira la finalul acestui sezon competițional. Internaționalul francez a indicat unde anume și-ar dori să plece după cei șase ani petrecuți pe „Old Trafford”.

La ce club va pleca Paul Pogba după despărțirea de Manchester United

Potrivit ziarului italian TuttoSport, Paul Pogba s-ar fi hotărât să revină la Juventus, după ce-și va încheia în vară contractul cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Francezul așteaptă acum să fie contactat de oficialii „Bătrânei Doamne” înainte de a face următoarea mișcare cu privire la viitorul său.

El a purtat tricoul lui Juventus timp de patru ani, între 2012 și 2016, perioadă în care a câștigat Serie A în fiecare sezon petrecut în Italia. De asemenea, Pogba a câștigat de două ori Cupa Italiei, și tot de atâtea ori Supercupa Italiei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Paris Saint-Germain intenționează să-l aducă pe mijlocaș înapoi în Franța, mai multe publicații susținând că acesta a primit deja o ofertă din partea clubului parizian.

Paul Pogba își varsă nervii pe situația actuală a lui Manchester United

Jucătorul de 29 de ani a arătat cât de mult dorește să câștige trofee, dar ultimele cinci sezoane petrecute la Manchester United l-au împiedicat din realizarea acestui obiectiv.

ADVERTISEMENT

Pogba a declarat pentru publicația franceză Le Figaro: „Trebuie să fii sincer, ultimele cinci sezoane nu m-au mulțumit chiar deloc. Anul acesta e mort, nu vom câștiga nimic. Fie că este cu Manchester United sau la alt club, vreau să câștig trofee”.

În primul său an la echipa de seniori a lui United, francezul a câștigat Europa League, dar și Cupa Ligii Angliei. De atunci, „diavolii roșii” n-au mai obținut niciun trofeu.

ADVERTISEMENT

Manchester United se poziționează în momentul de față pe locul 7 în Premier League, la o distanță de 22 de puncte în spatele lui Manchester City. La egalitate de puncte cu United se situează West Ham, pe locul 6. Astfel, din punct de vedere matematic, șansele pentru echipa condusă de Ralf Rangnick de a mai câștiga Premier League sunt aproape inexistente.

ADVERTISEMENT
Tags: