Fotbal international

Paul Pogba și Marcus Rashford ar putea ajunge la Juventus! Mutarea se poate face în această iarnă!

20.11.2018 | 19:46

Juventus Torino este pe cale să dea cele mai mari tunuri în această iarnă! Campioana Italiei negociază cu Manchester United o reîntoarcere a lui Paul Pogba la Torino. Conform presei italiene, negocierile sunt în toi pentru ca mutarea să se facă în această iarnă. Pe lângă starul francez se pare că italienii mai vor un jucător din curtea “diavolilor”, pe Marcus Rashford.

Paul Pogba a avut o perioadă excelentă la Torino, devenind campion de 4 ori consecutiv cu gruparea din Piemont. Acum însă, francezul devenit campion mondial nu mai confirmă și la Manchester United. Mijlocașul este la cuțite cu Jose Mourinho cu care a intrat din nou în conflict, după ce a criticat tactica de joc a portughezului. Și cum la Juventus, Pogba a avut o perioada excelentă,  francezul e tentat să se întoarcă la Torino.

Paul Pogba și Marcus Rashford ar putea ajunge la Juventus! Francezul vrea să joace în echipă cu Cristiano Ronaldo

Italienii au încercat să-l ia încă din vară, scrie presa din Anglia. Cel care a negociat cu Pogba să revină la Torino a fost chiar colegul din naționala Franței, Blaise Matuidi, jucător la Juventus. Relația proastă cu Jose Mourinho nu este singurul motiv pentru care Paul Pogba ar pleca de la Manchester United. Se pare că argumentul decisiv care l-ar fi convins pe francez a fost transferul lui Cristiano Ronaldo.  Mijlocașul s-a confesat unor apropiați, cărora le-a spus că este visul său să joace în echipă cu portughezul care este idolul său din copilărie.

Cristiano Ronaldo și Paul Pogba

Juventus a pus ochii și pe un alt jucător al lui Manchester United. Marcus Rashford nu e mulțumit nici el cu statutul în mandatul lui Jose Mourinho, la care e mai mereu rezervă, și ar vrea să plece. Cotidianul englez Daily Mail scrie că pe lângă Juventus, atacantul lui United este dorit și de Real Madrid.

  • 105.000.000 de euro a plătit Manchester United pentru Paul Pogba lui Juventus în 2016
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri