Fotbal international

Paul Pogba, tot mai aproape de Barcelona? Decizia lui Jose Mourinho care adânceşte războiul

26.09.2018 | 07:59
Paul Pogba tot mai aproape de Barcelona Decizia lui Jose Mourinho care adanceste razboiul

Paul Pogba pare din ce în ce mai aproape de FC Barcelona, după ce fotbalistul francez se află la cuţite cu Jose Mourinho. Manchester United a fost eliminată de Derby County din Cupa Ligii, iar mijlocaşul de 25 de ani nu a făcut parte din lot. La finalul meciului jucat pe “Old Trafford”, antrenorul portughez a anunţat că Paul Pogba nu va mai purta banderola de căpitan.

“Am luat decizia ca Paul Pogba să nu mai fie vice-căpitan din acest moment. Tot eu am luat şi decizia să-i dau banderola. Nu este nicio ceartă, dar această decizie, ca şi altele, nu trebuie explicată”, a declarat Jose Mourinho la finalul meciului Manchester United – Derby County.

Paul Pogba, tot mai aproape de Barcelona cu ajutorul lui Mino Raiola

Mino Raiola, impresarul francezului, face tot posibilul ca mutarea lui Paul Pogba la FC Barcelona să devină posibilă. Conform The Sun, mijlocaşul de 25 de ani nu se afla în vestiar când Jose Mourinho a anunţat că i-a retras rolul de vice-căpitan. Fotbalistul adus de la Juventus nu a fost inclus în lotul pentru meciul cu Derby County, astfel că a luat loc în tribune, însă şi-a părăsit locul cu doar câteva minute înainte de finalul partidei, când Derby County o conducea pe Manchester United, scor 2-1.

Paul Pogba a ratat golul egalării marcat de Marouane Fellaini în minutul 90+5, dar şi loviturile de departajare, în urma cărora Derby County a obţinut calificarea în turul patru al Cupei Ligii. În vară, fotbalistul francez a fost dorit de Barcelona, însă tratativele nu s-au concretizat. Cu toate acestea, mijlocaşul de 25 de ani are şanse foarte mari să ajungă pe “Camp Nou” în iarnă sau, cel mai târziu, în vara anului viitor. Clar este un singur lucru, Paul Pogba şi Jose Mourinho sunt într-un adevărat război de câteva luni bune.

Paul Pogba, tot mai aproape de Barcelona. Jose Mourinho i-a luat banderola de căpitan
Paul Pogba, tot mai aproape de Barcelona. Jose Mourinho i-a luat banderola de căpitan
Tags: