Fotbal international

Paul Pogba vrea un salariu de 30 de milioane de euro pe an pentru a rămâne la United

28.09.2019 | 14:24
Paul Pogba vrea un salariu de 30 de milioane de euro pe an pentru a ramane la United

Paul Pogba nu mai vrea să rămână la Manchester United, dar francezul a cerut un salariu de 30.000.000 de euro conducerii „diavolilor roșii”. În cazul în care conducerea lui United îi va accepta dublarea salariului, mijlocașul francez este dispus să rămână la formația de pe „Old Trafford”.

Paul Pogba vrea un salariu de 30.000.000 de euro la Manchester United

Paul Pogba are o singură condiție pentru a rămâne la Manchester United și anume un salariu de 30.000.000 de euro. Mijlocașul francez este disperat să plece de la formația de pe „Old Trafford”, din cauza fanilor, care au avut mai multe derapaje rasiste la adresa lui, dar și din cauza lipsei de implicări a conducerii în scandalul creat. În vară, Pogba a fost aproape de a semna cu Real Madrid, însă transferul său nu s-a mai concretizat.

„Ruptura” dintre el și fanii lui United a avut loc în momentul în care a ratat un penalty, în deplasarea de la Wolverhampton, la scorul de 1-1. Francezul a fost deranjat de jignirile pe care le-a primit pe rețelele de socializare imediat după joc. Strămoșii și părinții mei au suferit pentru ca generația mea să fie azi liberă, să muncesc, să iau autobuzul, să joc fotbal. Insultele rasiste sunt ignorante și nu pot decât să mă facă mai puternic și să mă motiveze să lupt pentru următoarea generație”, a scris Pogba pe contul său de Twitter.

  • 26 de ani a împlinit Paul Pogba pe 15 martie
Paul Pogba vrea să plece de la Manchester United. Sursă foto: hepta.ro
Paul Pogba vrea să plece de la Manchester United. Sursă foto: hepta.ro

Pe lângă Real Madrid, PSG a fost aproape de a-l aduce pe Pogba

În afară de Real Madrid, PSG a fost aproape de a-l aduce pe Paul Pogba la club. Negocierile au picat din cauza lui Neymar, care nu a mai ajuns la Barcelona, dar și a lui Ousmane Dembele, care a refuzat să ajungă la campioana Franței, ca jucător de schimb în mutarea lui Neymar. Pe lângă o sumă de transfer mare, 150.000.000 de euro, pe care PSG ar fi plătit-o lui United, Pogba ar fi urmat să câștige un salariu de 440.000 de euro pe săptămână.

Campioana Franţei i-ar fi dat şi lui Mino Raiola, agentul lui Paul Pogba, un bonus de 25.000.000 de euro, în cayul în care mutarea se realiza. Șefii lui PSG îl lăsau pe Neymar să plece la Barcelona în schimbul lui Ivan Rakitic, Ousmane Dembele și Jean-Clair Todibo, plus o sumă de bani.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Paul Pogba, conform transfermarkt.com