Fotbal international

GENIUL lui Florentino Perez. A cumpărat opt fotbalişti cu banii pentru Paul Pogba!

Paul Pogba devenea sezonul precedent cel mai scump transfer făcut vreodată în fotbal. Manchester United le-a plătit celor de la Juventus 120.000.000 de euro în schimbul mijlocaşului francez....
12.07.2017 | 12:36
GENIUL lui Florentino Perez. A cumpărat opt fotbalişti cu banii pentru Paul Pogba!

Paul Pogba devenea sezonul precedent cel mai scump transfer făcut vreodată în fotbal. Manchester United le-a plătit celor de la Juventus 120.000.000 de euro în schimbul mijlocaşului francez. Interesant este că Paul Pogba a jucat pentru ”diavolii” între 2011 şi 2012.

Real Madrid se afla şi ea în cursa pentru semnătura francezului, însă s-a retras din luptă când suma de transfer a trecut de 100.000.000 de euro. Ibericilor nu le-a părut deloc rău că nu au realizat transferul francezului, întrucât acesta nu a avut un sezon prea grozav la Manchester United.

8 mijlocaşi vs. Paul Pogba

Acum jurnaliştii iberici au realizat un material grafic în care compară transferurile efectuate de Real Madrid în linia mediană cu cel al lui Paul Pogba. Din asta reiese că opt jucători ai lui Real Madrid, sau care urmează să semneze cu formaţia lui Zinedine Zidane valorează toţi, împreună, cu 20.000.000 mai mult decât a plătit United pentru Paul Pogba. Şi aici nu este vorba despre jucători oarecare, ci este vorba despre Luka Modric, Toni Kroos, Isco sau Casemiro.

Ziarul de casă al lui Real Madrid, Marca, salută eşecul din transferul lui Pogba şi scoate în evidenţă faptul că Marc Asensio venit fără nici un ban de la Mallorca a avut un sezon mai bun ca Pogba, la Manchester United.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri