Life

Iubita lui Paul de la Puterea Dragostei, de urgență la spital. Masha a avut mari probleme de sănătate după sarcină: ”Sunt în stare de șoc”

Masha a trecut prin clipe de groază după ce a născut. Iubita lui Paul de la ”Puterea Dragostei”, din cauza unor probleme grave de sănătate, a ajuns de urgență la spital.
02.12.2021 | 20:21
Iubita lui Paul de la Puterea Dragostei de urgenta la spital Masha a avut mari probleme de sanatate dupa sarcina Sunt in stare de soc
ADVERTISEMENT

Clipe de groază pentru Masha. Bruneta și Paul, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”, au devenit de curând părinți, însă fericirea le-a fost imediat umbrită de un episod extrem de neplăcut prin care a trecut proaspăta mamă.

Masha, la un pas de tragedie din cauza problemelor de sănătate

La o lună după ce a adus pe lume un băiețel, Masha a fost la un pas de a-și pierde viața.

”Vreau să împărtășesc ceva cu voi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am ajuns în patru scânduri acasă, pentru că mi s-a întâmplat ceva foarte grav”, așa și-a început Masha discuția cu fanii din mediul online.

ADVERTISEMENT

După această introducere de groază, bruneta a continuat să își spună povestea. Tânăra mărturisește că în urma nașterii, din cauză că medicii nu i-au eliminat toată placenta, a ajuns de urgență la spital. Ea a suferit o hemoragie internă care i-a pus viața în pericol.

”Am făcut hemoragie internă”

”Eu acum o lună de zile am născut la Maternitatea din Giulești și s-a întâmplat să nu îmi fie curățat bine uterul, nu mi-a fost eliminată toată placenta. Mi-au dat drumul foarte repede acasă, mi-au spus că e totul în regulă. Mi-au spus că sunt șanse să sângerez încă vreo două luni în continuare.
 
Eu cu soțul meu, ieri, ne-am pornit către Turda pentru a îmi vedea socri. Vreau să vă spun că am ajuns, am apucat să stau 5 minute pe scaun și am făcut hemoragie internă. Nu se oprea absolut deloc, curgeau cheaguri de sânge încontinuu, bucăți din placentă, nu vreau să vă descriu ce a fost în casă. A fost ca atunci când tai porcul efectiv. Toată lumea s-a panicat, a venit SMURD-ul, am fost dusă de urgență la spital în Turda”, a mai spus iubita lui Paul.

ADVERTISEMENT

Un medic din Turda i-a salvat viața brunetei

Norocul ei, spune Masha, a fost că, odată ajunsă în spitalul din Turda, a dat peste un medic care i-a salvat viața în timp util, dar și că acest incident periculos nu a avut loc în trafic sau când se afla singură acasă.
”Un doctor exrem de bun mi-a făcut o ecoregrafie și un control și mi-a spus că nu am fost curățată cum trebuie. Dânsul mi-a spus direct în față că puteam să ajung în patru scânduri acasă. Marele nostru noroc și aici țin să punctez că Dumnezeu chiar există și am avut zile de la el, că nu s-a întâmplat pe autostradă sau când eram doar eu cu copilul acasă. Domnul doctor a vrut să mă interneze și să îmi facă chiuretaj, doar că am făcut atac de panică pentru că am rămas cu traume de la spitalul unde am născut”, a mai adăugat proaspăta mămică.

”Nu vă bagă în seamă decât dacă dați șpagă”

În urma celor întâmplate, după ce le-a povestit fanilor trauma sa, Masha spune că de vină pentru toate chinurile prin care a trecut la naștere, dar și după sunt cei care s-au ocupat de ea, de fapt, cei care nu s-au prea ocupat, conform spuselor brunetei. Și asta pentru că, subliniază ea, la momentul nașterii, partenera fostului concurent de la Kanal D nu avea o sumă mare de bani la ea.
”Nu vă bagă în seamă decât dacă dați șpagă. Eu am avut cu mine 250 de euro și m-au lăsat în dureri. Am cerut epidurală, nu mi s-a făcut. Am cerut calmante, nu mi s-au făcut calmante. Am fost cusută pe viu și am cerut să mi se facă anestezie și au refuzat”, a ținut să mai spună Masha.

Iubita lui Paul vrea să ceară socoteală medicilor

Acum, după ce a fost asigurată că se află în afara oricărui pericol, Masha este hotărâtă să își facă dreptate. Partenera lui Paul de la ”Puterea Dragostei” vrea să se întoarcă în maternitatea unde a născut și să le ceară socoteală celor care i-au pus viața în pericol.

”Aveți mare grijă la ce spitale vă duceți! Sunt în stare de șoc în momentul de față cu ce mi s-a întâmplat. Până la urmă nu a trebuit să fiu internată, mi s-a dat un tratament medicamentos de la care acum mă simt mult mai ok. Mi se curăță uterul.

ADVERTISEMENT

În momentul în care o să mă întorc în București, vă asigur că o să mă întorc la acest spital și o să îi scoatem pe toți afară, inclusiv pe manager. Așa ceva nu este normal. Voi trebuie să vă imaginați faptul că copilul meu putea să rămână fără mine”, a mai transmis tânăra.