Sport

Paul Scholes, îngrijorat de jocul lui Manchester United: ”Liverpool nu poate evolua așa nici într-un milion de ani”

Manchester United a avut o revenire de senzație cu Atalanta Bergamo în Champions League, dar Paul Scholes nu este deloc încântat de ce a văzut.
22.10.2021 | 18:52
Paul Scholes ingrijorat de jocul lui Manchester United Liverpool nu poate evolua asa nici intrun milion de ani
ADVERTISEMENT

Englezii au câștigat dramatic cu 3-2 întâlnirea din etapa a treia a fazei grupelor Champions League, revenind în partea secundă de la 0-2.

Omul decisiv pentru formația lui Ole Gunnar Solskjaer a fost din nou superstarul Cristiano Ronaldo, care a ajuns la meciul 300 în tricoul ”diavolilor roșii”.

ADVERTISEMENT

Jocul lui Manchester United nu-i dă pace lui Paul Scholes

Toată lumea s-a entuziasmat de forța arătată de Manchester United în repriza secundă a meciului de la mijlocul săptămânii cu Atalanta Bergamo, doar fostul jucător al ”diavolilor roșii”, Paul Scholes, pare să fi rămas cu picioarele pe pământ.

Cunoscut pentru faptul că vorbește rar, dar atunci când o face spune lucrurilor pe nume, fostul internațional și-a arătat îngrijorările pe care le are față de jocul lui Manchester United, mai ales că urmează în Premier League marele derby cu Liverpool, din etapa a 9-a, programat duminică, 24 octombrie, de la ora 18:30.

ADVERTISEMENT

”Sunt de acord cu toată emoția creată de meciul cu Atalanta, dar acea primă repriză pur și simplu nu mi-a plăcut. Prestația din prima parte mă face să privesc cu scepticism ce s-a întâmplat în repriza a doua. Cred că dacă Manchester ar fi întâlnit o echipă mai bună acea a doua repriză nu ar fi existat”, a declarat Scholes, conform The Sun.

Manchester United, departe de rivalele din Premier League

Paul Scholes este de părere că în acest moment Manchester United nu se poate compara cu Liverpool și Manchester City, rivalele din Premier League, și nici cu marile forțe din Champions League.

ADVERTISEMENT

”Acea primă repriză a fost îngrijorătoare. Manchester arăta a orice, mai puțin a echipă. Îi lipsea unitatea, a fost un semn îngrijorător. Poate să joace Liverpool așa? Niciodată într-un milion de ani.

Poți să joci așa cu Manchester City? Poți să joci așa cu o echipă de top din Champions League? Nu vreau să par un om care doar critică, dar prima repriză reprezintă o îngrijorare majoră pentru mine”, a mai spus fostul mijlocaș de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

United, probleme uriașe la fazele fixe

Echipa lui Ole Gunnar Solskjaer a primit de fiecare dată gol în ultimele 12 partide jucate pe Old Trafford, acesta reprezentând cea mai lungă serie din ultimii 57 de ani. Iar îngrijorările sunt și mai mari când adversarul următor se numește Liverpool, o adevărată mașină de goluri.

O altă problemă pentru Manchester United este faptul că primește foarte ușor goluri din faze fixe, iar acest lucru a fost remarcat și de căpitanul Harry Maguire. ”În ultimele trei sau patru meciuri am primit mult prea multe goluri din faze fixe. Cred că acum sunt patru goluri în ultimele patru partide, așa că trebuie să fim mai atenți”, a afirmat fundașul.

Toate speranțele fanilor de pe Old Trafford sunt legate de forma excelentă arătată de Cristiano Ronaldo. Portughezul este hotărât să bată record după record în acest final de an. După performanțele înregistrate recent la echipa națională, lusitanul e pe val și la echipa de club. După golul marcat împotriva Atalantei, el a devenit fotbalistul care a înscris împotriva celor mai multe echipe în UEFA Champions League, 39.


  • (P) Cota Get’s Bet pentru Manchester United – Liverpool: 1,86 este cota pentru „peste 10 cornere”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT