Fotbal international

Paul Scholes s-a destăinuit! Cum i-a salvat viaţa naţionala Angliei! “Cosumam alcool aproape zilnic”

18.10.2018 | 08:56
Paul Scholes sa destainuit Cum ia salvat viata nationala Angliei Cosumam alcool aproape zilnic
ADVERTISEMENT

Paul Scholes s-a destăinuit într-un interviu acordat americanilor de la ESPN, iar mulţi dintre fanii lui Manchester United au aflat amănunte incredibile. Fostul mijlocaş a susţinut că naţionala Angliei i-a salvat viaţa, din moment ce la începutul carierei de fotbalist consuma alcool aproape zilnic şi simţea că ceva este în neregulă cu el.

“Beam joi, vineri, sâmbătă, duminică şi luni. Trebuia să ies din acea lume. Consumam alcool aproape zilnic, iar uneori chiar şi înaintea unui meci. Asta era cultura, mergi la meci, bei ceva înainte de partidă şi după. Nu e un ambient perfect pentru un fotbalist. Am fost convocat la naţionala Angliei şi atunci mi-am dat seama că trebuie să ies din acest anturaj. Trebuia să fiu în formă, dar eu luasem în greutate deja”, a declarat Paul Scholes pentru ESPN.

ADVERTISEMENT

Paul Scholes s-a destăinuit şi l-a lăudat pe Lionel Messi

Paul Scholes s-a destăinuit pentru ESPN şi a vorbit despre rivalitatea dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Englezul a fost coleg la Manchester United între 2003 şi 2009 cu vedeta lui Juventus, dar consideră că fotbalistul argentinian este mai bun, susţinând că acesta din urmă este un jucător complet.

“L-am văzut pe Lionel Messi în meciul cu Tottenham de pe Wembley şi m-am gândit la toată rivalitatea asta dintre el şi Cristiano Ronaldo. Ca fotbalist complet, Leo are absolut totul. Cu toate acestea, dacă ar fi fost transferat acum la Manchester United, echipa tot ar fi jucat prost. Nu l-am văzut niciodată pe Alexis Sanchez ca un fotbalist pentru Manchester United, este egoist şi joacă de multe ori doar pentru el. Paul Pogba este un alt exemplu. Acum crei că va da totul pe teren, iar cinci minute mai târziu îl vezi cum joacă foarte slab şi nu mai este acelaşi jucător”, a mai precizat Paul Scholes.

ADVERTISEMENT
Paul Scholes s-a destăinuit într-un interviu acordat celor de la ESPN
Paul Scholes s-a destăinuit într-un interviu acordat celor de la ESPN