News

Paula Chirilă este însărcinată! Anunțul care i-a pus pe jar pe telespectatorii Antena Stars

01.04.2019 | 12:20
Paula Chirila este insarcinata Anuntul care ia pus pe jar pe telespectatorii Antena Stars

Paula Chirilă a făcut un anunț surprinzător, în direct la Antena Stars. Frumoasa prezentatoare TV a spus că este însărcinată! Ajunsă la 40 de ani, ea a mai precizat că și-ar dori să nască natural. Paula are un nou iubit, după ce a divorțat de soțul său.

Paula Chirilă a spus de 1 aprilie că este însărcinată

”Sunt însărcinată! Îmi plac fetițele, dar nu aș spune nu nici unui băiețel. Toate prezentatoarele de la Antenă rămânem însărcinate! Aș vrea să nasc natural. O să spună lumea că sunt nebună, la 40 de ani nasc natural!”, a declarat Paula Chirilă, în direct, la Antena Stars.

În realitatea, vestea dată de Paula Chirilă a fost doar o glumă de 1 aprilie, scrie spynews.ro. Cu toate acestea nu este exclus ca frumoasa prezentatoare TV să mai aducă pe lume un copil, cândva în viitorul apropiat. Ea mai are o fetiță, pe nume Sofia Maria, din mariajul cu Marius Aciu.

Paula Chirilă alături Marius Aciu, fostul ei soț

După divorțul de Marius Aciu, Paula Chirilă și-a găsit iubit nou

Paula și Marius au divorțat în anul 2017, după 12 ani de căsnicie. La vremea respectivă, ea mărturisea că drumurile lor s-au despărțit și că în ultimii ani de relație, acesta a făcut naveta între București și Cluj. Prezentatoarea TV spunea atunci că încă îl mai iubește, dar că nu a fost destul de atentă cu el

” Ţin foarte mult la el. S-a produs o fractură, o ruptură. (…) Avem foarte multe amintiri frumoase. Acum nu mă întreba de-astea că încep să plâng. Avem foarte multe amintiri frumoase şi atunci cand se termina un lucru îţi aminteşti doar de lucrurile frumoase făcute împreună”, a spus Paula Chirilă, la Antena Stars.

În 2018, s-a aflat că Paula se iubește cu Adrian Petroșel, un tânăr de 27 de ani. Originar din Buzău, acesta ar avea afaceri cu mașini second hand. Cei doi s-au dus la finalul anului trecut într-o frumoasă vacanță romantică în Praga, scria click.ro. Relația lor pare să fie una foarte serioasă, conform apropiaților lor.