Life

Paula Chirilă, momente sincere. Cu ce colegă de breaslă s-ar săruta 

23.10.2020 | 19:37
Paula Chirila momente sincere Cu ce colega de breasla sar saruta
ADVERTISEMENT

Paula Chirilă este o prezență discretă care nu vorbește prea des despre viața sa personală. Actrița a avut recent mai multe momente sincere, mărturisind în care unei emisiuni TV care este vedeta cu care s-ar săruta. Atenție, nu este vorba de cineva de sex masculin.

Blondina a fost supusă unui joc îndrăzneț pentru care a lăsat rușinea deoparte și a declarat fără perdea că se simte atrasă de una dintre colegele sale de breaslă. Vedeta în vârstă de 45 de ani s-a referit la Ana Ularu despre care spune că este focoasă și are buze senzuale.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune nu s-ar da în lături de la o scenă pasională cu actrița în vârstă de 35 de ani care poate fi urmărită în filme precum „Siberia”, „Inferno” sau „Muse”. Ana Ularu și-a început cariera pe micile ecrane încă de la 9 ani.

Paula Chirilă, sărut pasional cu o colegă. Pe cine nu ar refuza

„Cu Ana Ularu m-aș săruta. Are o energie care mă duce cu gândul că este foarte focoasă. Este o actriță senzațională și are buze frumoase.

ADVERTISEMENT

Dacă aș filma o scenă cu ea, nu cred că s-ar lăsa ușor”, a mărturisit Paula Chirilă în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, informează spynews.ro.

Jocul amuzant nu s-a încheiat aici, actrița fiind nevoită să scoată la iveală mai multe declarații surprinzătoare pentru a nu trebui să mănânce produse picante. Întrebată cu ce bărbat din showbiz-ul românesc ar ieși la o cină romantică, vedeta nu a ezitat să spună adevărul.

ADVERTISEMENT

Paula Chirilă nu l-ar refuza pe Andi Vasluianu, în timp ce referitor la cel mai prost îmbrăcat bărbat artista l-a nominalizat pe Mihai Trăistariu, fostul component al formației Valahia.

Fosta moderatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” nu l-a uitat nici pe prezentatorul show-ului „Rămân cu tine”, Liviu Vârciu, pe care l-a catalogat drept un mare „vrăjitor de femei”.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu are vorba la el. La viața lui a amețit câteva amețite”, a completat frumoasa blondină vizibil amuzată de situație.

ADVERTISEMENT