Life

Paula Chirilă, noua prezentatoare a emisiunii “Mireasa-Capriciile iubirii”, după ce Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit

Paula Chirilă este noua prezentatoare a emisiunii "Mireasa-Capriciile iubirii". Vedeta a înlocuit-o pe Gabriela Cristea, după ce prezentatoarea a anunțat că are Covid-19.
15.10.2021 | 10:43
Paula Chirila noua prezentatoare a emisiunii MireasaCapriciile iubirii dupa ce Gabriela Cristea sa imbolnavit
Paula Chirilă, noua prezentatoare a emisiunii "Mireasa-Capriciile iubirii", după ce Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este ultima vedetă care a anunțat că are Covid-19. Prezentatoarea are o formă ușoară a bolii și nu a fost nevoită să meargă la spital.

Astfel, pentru cel puțin două săptămâni nu va putea prezenta emisiunea  “Mireasa-Capriciile iubirii”. Locul ei a fost luat de  Paula Chirilă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a avut un mesaj pentru telespectatori din partea Gabrielei Cristea.

Paula Chirilă, noua prezentatoare a emisiunii “Mireasa-Capriciile iubirii”, după ce Gabriela Cristea s-a îmbolnăvit

Gabriela Cristea a anunțat că este infectată cu noul coronavirus, chiar dacă este vaccinată cu schema completă. Prezentatoarea nu este internată în spital pentru că are o formă ușoară a bolii.

Pentru cel puțin două săptămâni, Gabriela Cristea nu va putea prezenta emisiunea “Mireasa-Capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Telespectatorii au avut parte de o mare surpriză. Gazda emisiunii va fi Paula Chirilă, colega lui Dan Capatos . Actrița a recunoscut că are mari emoții.

ADVERTISEMENT

Noua prezentatoare a emisiunii “Mireasa-Capriciile iubirii” le-a transmis telespectatorilor și un mesaj din partea Gabrielei Cristea.

“E o surpriză și pentru mine și pentru dumneavoastră. O să mă vedeți și la “Xtra Night Show” și aici. Nu e ușor să iei din mers, fie chiar temporar, frâiele unui proiect deja început, mă încearcă niște emoții.

ADVERTISEMENT

Traversăm vremuri atipice, pe care nu le-am mai trăit și pe care sperăm să nu le mai trăim. Care ne lovesc când nu ne așteptăm și Gabriela traversează și ea o perioadă care sperăm să treacă ușor peste ea și peste familia ei și să o vedem în poziția ei de prezentator.

A făcut COVID-19, ne pare rău, este o situație neprevăzută”, a spus Paula Chirilă la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a respectat toate măsurile anti-Covid

Gabriela Cristea a declarat că, deși este vaccinată cu schema completă, a fost extrem de atentă și a respectat toate măsurile anti-Covid. Vedeta a mărturisit că soțul și fiicele ei nu sunt infectați.

Primele simptome le-a simțit miercuri. În timpul emisiunii a început să răgușească. Apoi, a simțit că are temperatură și îi ard urechile. Și-a făcut un test rapid, dar acesta a fost negativ. În dimineața următoare, când s-a trezit, se simțea destul de rău și avea dureri musculare.

Astfel, a decis să se mai testeze și a doua oară, de această dată într-un centru medical, iar rezultatul a fost pozitiv.

ADVERTISEMENT