Life

Paula Chirilă, plină de celulită și cu kilograme multe în plus la plajă

19.08.2020 | 07:40
Paula Chirila plina de celulita si cu kilograme multe in plus la plaja
ADVERTISEMENT

Paula Chirilă a recunoscut, deseori, că este adepta intervențiilor chirurgicale atunci când este nevoie și nu se ferește să treacă pe la medicul estetician pentru a-și face mici retușuri, astfel încât să se simtă bine în corpul ei.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, fosta prezentatoare și-a injectat acid hialuronic la nivelul feței, o intervenție de care a fost foarte încântată. Acum, fața îi arată mai luminoasă, ceva mai tânără și nu mai prezintă semne de oboseală.

ADVERTISEMENT

Dacă ar avea mai mulți bani, Paula ar merge mai des la medicul esteticician, dar cum aceste retușuri sunt destul de costisitoare, intervine doar acolo unde este absolut necesar.

Cum arată Paula Chirilă în costum de baie, cu ceva kilograme în plus

Până în prezent, Paula și-a făcut o lipoaspirație, a scăpat de ridurile de expresie și și-a corectat bărbia. Recent, spunea că și-ar dori și o intervenție la nivelul bustului, care s-a modificat după nașterea copilului.

ADVERTISEMENT

Este foarte mulțumită de rezultatele obținute, dar de la gât în jos are de lucrat serios. Paparazzii cancan.ro au surprins-o pe vedetă la malul mării, alături de câteva prietene, și le-a sărit în ochi celulita groasă de pe picioare.

Paula Chirila
Paula Chirila, plina de celulita si cu kilograme multe in plus la plajă.
sursă foto: cancan.ro

Paula este o femie liberă care se bucură din plin de viață, după ce, în 2017, a divorțat după 12 ani de mariaj. Ea și Marius au rămas în relații bune și încearcă să-și crească copilul echilibrat.

ADVERTISEMENT

După separarea de tatăl Carlei, Paula și-a propus să nu-și mai facă niciun plan. A recunoscut că a învățat multe lucruri din căsnicia încheiată și își dorește să le pună în practică într-o eventuală relație.

Își trăiește viața frumos și se bucură de tot ceea ce primește. După divorț, a avut o relație cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea. Povestea s-a teminat după câteva luni.

ADVERTISEMENT