Life

Paula Seling a luat calea bisericii. Anunțul făcut de cântăreață în Săptămâna Mare. Video

Paula Seling a cântat mai multe cântece cu tematică religioasă acum, în Săptămâna Mare, într-o biserică din Brașov. Artista va lansa în Joia Mare un videoclip al unei melodii religioase, închinate Maicii Domnului.
20.04.2022 | 19:10
Paula Seling a luat calea bisericii Anuntul facut de cantareata in Saptamana Mare Video
Paula Selin a cântat muzică religioasă într-o biserică din Brașov. Sursa foto: arhiva personală/FANATK.
ADVERTISEMENT

Paula Seling a cântat mai multe cântece cu tematică religioasă în Săptămâna Mare, într-o biserică din Brașov. Artista va lansa în Joia Mare un videoclip al unei melodii religioase, închinate Maicii Domnului, scrisă de Sfântul Nectarie din Eghina.

Paula Seling, moment artistic într-o biserică din Brașov

Paula Seling a cântat marți, 19 aprilie, în Biserica Sfântul Mina din Brașov. Interpreta i-a încântat pe cei prezenți cu melodii cu tematică religioasă, potrivite acestei perioade.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine a fost o bucurie extrem de mare să mă aflu aici, în Săptămâna Mare. M-am simțit extraordinar de bine. Am mai cântat în această biserică la hram, în urmă cu doi ani de zile. Vă doresc tuturor numai bine și să aveți parte de sărbători luminoase”, a declarat, pentru FANATIK, Paula Seling.

“Ce s-ar face inima fără iubire? Ar fi un haos total”

Artista și-a început recitalul de la Brașov cu vorbele scrise de Apostolul Pavel, care a subliniat în Epistola l către Corinteni, cât de importantă este iubirea, în special iubirea pentru aproapele nostru.

ADVERTISEMENT

”Am început întâlnirea noastră cu cuvintele Sfântului Apostol Pavel, după care, cu un cântec ce vorbește despre cât de importantă este iubirea.

Pentru că ea ține lumea laolaltă, iubirea dintre noi, iubirea oamenilor pentru oameni și pentru tot ceea ce ne înconjoară și tot ceea ce a fost dat de Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Ce s-ar face inima fără iubire… dacă nu ar cunoaște iubirea? Nu-i așa? Ar fi un haos total. Mergem mai departe la un cântec ‘La umbra crucii tale’”, a spus Paula Seling.

A compus o melodie religioasă

Interpreta Paula Seling a compus și o melodie religioasă pe versurile unui cunoscut poet român, regretatul Traian Dorz, care s-a stins din viață în 1989. Traian Dorz a scris și celebrele pricesne ”Ce folos?” și ”La umbra crucii tale”. Piesa religioasă compusă de Paula se numește ”Nu te dor, Iisuse”.

ADVERTISEMENT

”Următorul cântec l-am scris pe versurile poetului creștin Traian Dorz, care a scris foarte multe dintre cântecele bisericești, ce se cântă în vremurile acestea, inclusiv ‘Ce folos’ sau ‘La umbra crucii tale’.

ADVERTISEMENT

Am găsit aceste versuri și am simțit nevoia să le fac o linie melodică și să le îmbrac în așa fel încât, să vă dăruiesc cât mai mult din suflet și din lumina pe care cumva, aceste versuri le au. ‘Nu te dor, Iisuse’”, a spus Paula Seling.

Lansează un videoclip în Joia Mare

Paula Seling a mai interpretat o melodie religioasă, ”Pe tine te fericim”, un imn închinat Maicii Domnului scris de Sfântul Nectarie din Eghina. De altfel artista a cântat pentru a doua oară acest cântec, pe care l-a înregistrat și al cărui videoclip îl va lansa în Joia Mare a Paștelui.

”Dacă v-a plăcut acest cântec bisericesc vă invit să urmăriți și un videoclip, pe care urmează să îl lansez joi, 21 aprilie, și de abia aștept. Am muncit mult la el.

Este pentru a doua oară când am cântat această melodie, dar e ca și când o cânt prima dată. Pentru mine este foarte mult în acest imn, așa că intrați pe pagina mea.

Și pentru că suntem în pragul Învierii Domnului, când, de fapt, lumea toată reînvie, simbolul primăverii este acesta… 

Aș vrea să vă cânt un cântec, pe care l-am ascultat în Ardeal, anul trecut, în decembrie. Dar eu cred că acum este și mai potrivit să îl cânt, ‘A mai trecut un an’”, a mai spus Paula Seling.

Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura de 17 ani

Paula Seling s-a născut în Baia Mare pe 25 decembrie 1978. În 2002 a obținut Trofeul la Festivalul Cerbul de Aur de la Brașov. În anul 2010 a reprezentat România la competiția internațională Eurovision, alături de colegul ei, Ovi.

Paula și Ovi s-au clasat pe locul 3. Au revenit în concurs în 2014 și s-au clasat pe poziția a 12-a. Cântăreața este căsătorită de aproape 17 ani cu brașoveanul Radu Bucura. Artista e vegetariană de mai bine de 10 ani. La cei 43 de ani, artista arată foarte bine.

Tags: