Life

Paula Seling, anunț după ce s-a scris că a divorțat de Radu Bucura: “E tot ce îmi doresc”

Paula Seling a postat un anunț după ce s-a scris că ea și Radu Bucura au divorțat. Soțul artistei nu mai este managerul ei.
28.10.2022 | 11:09
Paula Seling anunt dupa ce sa scris ca a divortat de Radu Bucura E tot ce imi doresc
Ce a anunțat Paula Seling după ce s-a scris că divorțează. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Paula Seling (43 de ani) a făcut un anunț după ce s-a scris că a divorțat de Radu Bucura, bărbatul cu care este căsătorită de 17 ani și care i-a fost și manager.

Ce anunț a făcut Paula Seling după ce s-a scris că a divorțat de Radu Bucura

Speculațiile în legătură cu un posibil divorț al Paulei Seling de soțul ei au apărut după ce Radu Bucura a încetat să mai fie managerul artistei.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit în 2005, iar cântăreața a fost întotdeauna discretă în privința aspectelor din viața personală.

Paula Seling a postat un anunț pe rețelele sociale și nu pare să fie afectată de zvonurile apărute zilele trecute. Artista i-a informat pe fani despre concertul care aniversează 25 de ani de carieră și care va avea loc săptămâna viitoare, pe 3 noiembrie, la Chișinău.

ADVERTISEMENT

Solista se pregătește intens pentru spectacol și nu a făcut comentarii despre căsnicia ei.

“După o zi de repetiții, întâlniri și o grămadă de planuri, o binemeritată baie fierbinte e tot ce îmi doresc! O seară minunată tuturor!

Nu uitați, pe 3 noiembrie la Palatul Național ‘Nicolae Sulac’ din Chișinău, concert aniversar 25 de ani de carieră. Noapte frumoasă, caldă, înstelată! Vă iubesc!”, a scris Paula Seling.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Paula Seling (@paulaseling)

Radu Bucura nu mai este managerul Paulei Seling

Zilele trecute, Radu Bucura a confirmat faptul că nu se mai ocupă de activitatea muzicală a artistei, dar nu a vorbit despre presupusele probleme în căsnicie.

Acesta a spus că ceea ce se întâmplă în viața privată nu trebuie discutat în spațiul public.

ADVERTISEMENT

“Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie.

Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura pentru click.ro.

Noul manager al Paulei Seling este Cristian Stan. Pentru aceeași sursă, managerul său a transmis că Radu Bucura nu se mai ocupă de activitatea artistei de la divorț.

Paula Seling și Radu Bucura s-au cunoscut atunci când artista avea doar 16 ani. Cântăreața păstra o poză cu el în ghiozdan și îi trimitea scrisori, dar acesta nu prea îi răspundea.

“La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit.”, a povestit solista cu ceva timp în urmă, notează libertatea.ro.

În urmă cu câteva luni, cântăreața a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă. Paula Seling a luat în calcul și varianta adopției.

ADVERTISEMENT