Life

Paula Seling, apariție neașteptată. Cântăreața s-a afișat cu o rochie scurtă și a primit numai laude

Paula Seling, apariție neașteptată pe internet. Cântăreața s-a afișat purtând o rochie scurtă. Ce i-au scris internauții.
18.05.2023 | 23:47
Paula Seling aparitie neasteptata Cantareata sa afisat cu o rochie scurta si a primit numai laude
Paula Seling, apariție neașteptată în mediul online. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Paula Seling a avut recent o apariție neașteptată, pentru care a primit numai laude din partea fanilor. Artista a purtat o rochie scurtă, care i-a avantajat silueta de invidiat.

Paula Seling, apariție neașteptată în mediul online. Cântăreața s-a fotografiat cu o rochie scurtă

În acest moment, îndrăgita cântăreață se află la Chișinău, acolo unde a purtat o ținută care i-a scos în evidență silueta subțire. Artista face sport regulat și are un stil de viață foarte sănătos, fiind vegetariană, așa că își permite să poarte orice ținută.

ADVERTISEMENT

Paula Seling a purtat o rochie scurtă și mulată, care este cu mult deasupra genunchiului. La această ținută a asortat și un palton verde închis, dar și o pereche de bocanci negri.

Totodată, fosta reprezentantă a României la Eurovision a optat pentru o pereche de ochelari de dimensiuni mari. Părul și l-a lăsat despletit și drept, curgând pe umeri.

ADVERTISEMENT

După ce au văzut imaginea postată de vedetă, internauții i-au lăsat acesteia mai multe mesaje de laudă în secțiunea de comentarii. “Bună seara! Vă salut, din Chișinău”, a scris aceasta la descrierea imaginii.

“Sunteți colosală, o artistă completă!”, “O doamnă frumoasă!”, “Absolut răvășitoare!”, “Frumoasă doamnă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care o urmăresc pe cântăreață.

ADVERTISEMENT
Paula Seling
Paula Seling i-a uimit pe fani cu apariția sa. Sursa foto: Instagram

Cum se menține în formă Paula Seling, la 44 de ani

Paula Seling a împlinit 44 de ani la finalul anului trecut, însă artista nu pare să îmbătrânească deloc și arată la fel de bine ca întotdeauna. Cu ceva timp în urmă, cântăreața a dezvăluit cum reușește să-și mențină silueta.

Artista a renunțat la carne acum mai bine de 11 ani, iar de 5 ani nu mai consumă deloc produse de origine animală. Deși are momente când are poftă de pește sau fructe de mare, vedeta reușește să se abțină.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Paula Seling face regulat sport, lucru care o ajută să se mențină într-o formă de zile mari. De când este vegetariană, solista se simte foarte bine.

“Sănătatea mea a avut de câștigat, energia mi-a crescut enorm, am poftă de viață și satisfacția că pot să fac ceva pentru a ajuta lumea. Nu am mai mâncat carne de 11 ani, produse de origine animală – de 5 ani și nici nu intenționez să mănânc.

Nu mă tentează. Singurul lucru care îmi face cu ochiul sunt fructele de mare sau peștele, rareori. Însă, în general, mă abțin”, a declarat Paula Seling pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: