Life

Paula Seling, detalii despre relația cu soțul său, Radu Bucura. A divorțat sau nu cântăreața? 

Paula Seling, declarații despre partenerul de viață, Radu Bucura. Care este relația dintre ei, de fapt, după ce s-a scris că au divorțat.
09.11.2022 | 12:40
Paula Seling detalii despre relatia cu sotul sau Radu Bucura A divortat sau nu cantareata
Paula Seling, declarații despre partenerul de viață, Radu Bucura. Care este relația dintre ei, de fapt. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a oferit o serie de detalii despre relația cu soțul său. A divorțat sau nu cântăreața, după ce în ultimii 17 ani s-a iubit cu cel care i-a fost manager până în urmă cu foarte puțin timp? Acum se ocupă altcineva de cariera vedetei.

Paula Seling, declarații despre partenerul de viață, Radu Bucura. Care este relația dintre ei, de fapt

Paula Seling și Radu Bucura s-au căsătorit în 2005, însă în ultimele zile s-a tot vehiculat că au luat-o pe drumuri separate. Niciunul nu a confirmat divorțul, artista având numai cuvinte de laudă pentru fostul manager.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cântăreața a precizat că o leagă foarte multe lucruri de partenerul de viață. Totodată, vedeta a mai spus că soțul i-a fost foarte multă vreme coleg de afaceri, fără să confirme divorțul de soțul său.

„Am lucrat foarte multe lucruri frumoase împreună. Multe videoclipuri, multe piese, multe momente. La Eurovision, el a fost autorul pianului de sticlă, cu dublu capăt A fost ca o emblemă pentru noi, atunci în 2010.

ADVERTISEMENT

El s-a ocupat o mare perioadă de timp de ceea ce înseamnă booking-ul meu. Am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a declarat Paula Seling în podcast-ul moderat de Horia Brenciu, pe Youtube.

Cine este soțul Paulei Seling, Radu Bucura

Radu Bucura, soțul Paulei Seling, este pasionat de muzică încă de mic. În 1995 a făcut parte din trupa Celest, alături de doi prieteni foarte buni, Horațiu Bodocan și Adrian Țeposu, în orașul natal, Brașov.

ADVERTISEMENT

Și-a început cariera artistică din postura de toboșar și mai târziu a activat în trupa Danei Nălbaru. După căsătoria cu frumoasa brunetă s-a implicat și mai mult în muzică, i-a devenit manager și un sprijin de încredere.

Mai târziu, avea să deschidă și o casă de producție împreună cu fratele artistei. Aceștia au pus bazele unor proiecte importante în cadrul Unicorn Records.

ADVERTISEMENT