Life

Paula Seling își dorește un copil. Cântăreața ia în calcul varianta adopției: “Am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit”

Paula Seling își dorește foarte mult un copil. Cântăreața și partenerul ei de viață, Radu Bucura, iau în calcul și varianta adopției pentru a deveni părinți.
06.09.2022 | 11:16
Paula Seling isi doreste un copil Cantareata ia in calcul varianta adoptiei Am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit
Paula Seling își dorește un copil și se gândește și la adopție. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Paula Seling (43 de ani) și soțul ei, Radu Bucura, își doresc să aibă un copil. Cântăreața vrea să devină mamă și se gândește și la varianta adopției.

Paula Seling își dorește un copil și ia în calcul varianta adopției

Fosta reprezentantă a României la Eurovision a declarat de mai multe ori că vrea să devină mamă. Artista ia în considerare și varianta adopției în cazul în care nu va putea avea copii pe cale naturală.

ADVERTISEMENT

Întrebată dacă ea și partenerul ei de viață sunt dispuși să adopte un copil, cântăreața a răspuns, în cadrul unui interviu pentru revista VIVA: “Bineînțeles!”.

Paula Seling este de părere că ar trebui să transmită mai departe ceea ce a primit. În același timp, interpreta îi înțelege pe cei care nu vor să aducă pe lume un copil în ziua de astăzi.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că am datoria de a transmite mai departe ceea ce am primit.”, a declarat cântăreața pentru sursa menționată.

De asemenea, Paula Seling și-a dezvăluit cea mai mare dorință pentru acest an.

“Să fiu fericită, iar cei dragi mie să fie sănătoși și mereu aproape.”, a fost răspunsul solistei.

ADVERTISEMENT

Paula Seling și Radu Bucura sunt căsătoriți din 2005. Vedeta a preferat să nu vorbească despre povestea lor de dragoste.

Cum se menține în formă Paula Seling, la 43 de ani

Paula Seling a dezvăluit, cu ceva timp în urmă, cum reușește să se mențină în formă la vârsta de 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Solista are un stil de viață echilibrat, așa că nu îi este greu să arate bine. Artista este foarte pasionată de gătit și prepară diverse feluri de mâncare acasă.

Îndrăgita cântăreață este vegană de mai bine de 11 ani și consumă foarte multe legume proaspete, mai ales în salate.

Paula Seling încearcă să facă sport regulat și este pasionată de dans, dar și de înot.

“De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute pentru că e mama la mine și mi-a făcut urzici. La prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci. 

Seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe. Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase.”, a declarat vedeta într-un interviu pentru click.ro.

Artista are un canal de YouTube unde postează rețete de vegane, așa că cei interesați de astfel de preparate pot urmări clipurile video ale vedetei.

ADVERTISEMENT