Life

Paula Seling, mama adoptivă a unei fetițe de 9 ani. ”Șase ani de când Elena a stat ferită de gândurile lumii”

După șase ani de când a adoptat o fetiță pe nume Elena, Paula Seling a împărtășit cu fanii săi pentru prima dată bucuria de a fi mamă.
22.12.2022 | 16:47
Paula Seling mama adoptiva a unei fetite de 9 ani Sase ani de cand Elena a stat ferita de gandurile lumii
Paula Seling, mama adoptivă a unei fetițe de 9 ani. Sursa foto: facebook/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Celebra interpretă Paula Seling vorbește pentru prima dată despre Elena, fetița pe care a adoptat-o în urmă cu șase ani. La 43 de ani, cântăreața a împărtășit fanilor ei cea mai mare bucurie, aceea de a fi mama unei făpturi sensibile în vârstă de 9 ani.

Paula Seling, mama adoptivă a Elenei de șase ani

Discretă din fire, Paula Seling mereu și-a ținut departe de presă viața personală, asta pentru că, era de părere că așa îi protejează pe cei dragi.

ADVERTISEMENT

După zvonul divorțului, despre care cântăreața nu a comentat prea multe, face un anunț care șochează întreg showbizul autohton – acela că de șase ani este mama unei fetițe, Elena, pe care a adoptat-o apături de Radu Bucura când micuța avea doar trei anișori.

Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine…

Elena Bucura Seling este fetița noastră, a lui Radu Bucura și a mea, și este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat.

ADVERTISEMENT

Este frumoasă, este bună, e sensibilă și foarte veselă și o iubim până la cer și înapoi.

La cei aproape 9 ani pe care îi are Elena, a petrecut aproape șase în familia noastră și de atunci suntem cei mai fericiți părinți, iar bunicii sunt în al nouălea cer. Până azi am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite când a venit plângând acasa.

Viața unui copil născut din inimă poate fi uneori complicată, copiii uneori preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu este vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații. Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, singurul lucru important pentru mine era echilibrul Elenei și starea ei de fiecare zi”, a scris Paula Seling pe facebook-ul ei persoanal.

ADVERTISEMENT

”Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei”

În continuarea postării celebra interpretă explică și cum s-au schimbat lucrurile odatăcu toate întâmplările din viețile” lor, făcând clar referire la despărțirea de cel care i-a fost soț, dar, care a rămas tată pentru micuța Elena indiferent de situație.

Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de leader și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit pentru venirea ei, de mult timp. Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucuri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, daca o afectează pe ea, este grav”, a mai adăugat vedeta.

De ce a ales să ascundă Paula Seling adevărul despre fiica ei

Paula Seling a ținut să mai precizeze în rândurile postate care a fost motivul pentru care a ales să țină departe de presă bucuria înfierii fetiței lor. De asemenea, a povestit și momentul în care fiica ei a fost rănită de vorbee oamenilor din jur.

Într-o zi m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că `Paula Seling nu are copii!`. Înainte de acest moment, eu am evitat să răspund la întrebări în interviurile mele, despre intimitatea familiei și am încercat să mă asigur că răspunsurile mele nu pot fi interpretate în așa fel încât să o afecteze pe ea. S-au găsit, însă, jurnaliști care nu înțeleg că intimitatea este un drept și că un răspuns evitat are un anumit rost, iar titlurile mereu sunt puse de alte persoane care au meseria de a găsi hook-uri incitante pentru click-uri.

M-am mirat și m-a afectat, gândindu-mă la ce o fi in inimioara ei. I-am explicat că unele sunt articole inspirate sau rescrise după interviuri și apariții mai vechi, înainte ca Dumnezeu să o aducă în familia noastră. I-am explicat că am așteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam sa fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea”, a mai precizat Paula Seling.

”Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine”

După șase ani de discreție, la cererea micuței, Paula Seling și Radu Bucura au luat decizia de a nu se mai ascunde și de a împărtăși totul despre minunea din viața lor. Chiar Elena a fost cea care i-a spus mamei sale adoptive că este pregătită să afle lumea despre ea.

Cu câteva săptămâni în urmă a venit la mine și mi-a spus: `Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine`.

I-am spus asta tatălui ei și împreună am decis că, dupa șase ani de când Elena a stat ferită de gândurile lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.

Mi-aș dori ca lumea să fie respectuoasă și blândă, așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media care știau de draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie. Vă îmbrățișez cu drag”, a mai dezvăluit celebra cântăreață în postarea sa de pe social media.

ADVERTISEMENT