ADVERTISEMENT
Life

Paula Seling, mesaj cu subînțeles pentru autoritățile din România: „Asta se întâmplă dacă ești responsabil”

Autor: Dan Suta | 15.04.2021 | 16:01
Paula Seling, mesaj cu subînțeles pentru autoritățile din România: „Asta se întâmplă dacă ești responsabil”
Paula Seling, una din cele mai mari cântărețe din România. Foto: Instagram

Paula Seling a dedicat un mesaj special israelienilor, cu ocazia zilei lor naționale, aruncând câteva săgeți către autoritățile de la noi care nu reușesc să facă față pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Paula este una dintre artistele afectate de restricțiile din pandemie și a simțit nevoia să scrie despre faptul că la noi lucrurile nu au fost tratate cu seriozitate, iar decidenții au aplecat urechea mai mult către conspiraționiști, luând decizii care să nu supere pe nimeni, dar care au avut un impact negativ asupra tuturor.

Cântăreața cu voce de aur a scris a urat „La mulți ani” Israelului publicând o fotografie cu ea din Țara Sfântă dintr-o excursie pe care a făcut-o acolo în anul 2019, evident fiindu-i dor de locurile pe care le-a vizitat.

ADVERTISEMENT

Paula Seling, mesaj special, cu săgeți către autoritățile noastre, de ziua Israelului

Din ce a scris se poate observa melancolia și dorința de a reveni cât mai repede la normalitate, așa cum își dorește toată lumea.

În finalul postării, Paula a scris că abia așteaptă să revadă din nou locurile spectaculoase unde a purtat-o Israelul și că speră ca lucrurile să se rezolve cât mai repede și la noi.

ADVERTISEMENT

„Teatre, cinematografe și restaurante deschise, liber la concerte și la manifestări culturale. Nu, nu la noi. În Israel.

Asta se întâmplă dacă ești responsabil și tratezi criza sanitară cu maximum de seriozitate fără să te lași purtat de teoriile conspirației ce influențează oameni simpli care au senzația că “ideile” le aparțin…

ADVERTISEMENT

Azi este Ziua Națională a Israelului. La mulți ani tuturor prietenilor israelieni. Am avut ocazia să vizitez Țara Sfântă, să simt lumina locurilor binecuvantate de Dumnezeu și mă bucur enorm că Israel își redeschide, în curând, porțile pentru a primi, din nou, turiștii. Felicitări! Abia aștept să revin. Poza este din Ierusalim, 2019”, este mesajul postat de Paula Seling pe pagina sa de Facebook.

paula seling
Paula Seling, imagine din Ierusalim (2019)

Artista, de 26 de ani pe scenă

Paula Seling este una din cele mai cunoscute și apreciate cântărețe și compozitoare din România, ale căror melodii au făcut istorie.

ADVERTISEMENT

Și-a început cariera muzicală în anul 1995, iar de atunci până acum a cântat sub diferite case de producție muzicală printre care Unicorn, Roton și CatMusic. A colaborat cu artiști precum Ovidiu Cernăuțeanu (de două ori la Eurovision), Alexander Rybak, Al Bano, Răzvan Fodor și trupa Iris.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!