Life

Paula Seling și-a spus oful. Ce o supără înainte de sărbătorile de iarnă

18.12.2020 | 13:27
Paula Seling sia spus oful Ce o supara inainte de sarbatorile de iarna
ADVERTISEMENT

Paula Seling este supărată înainte de sărbătorile de iarnă din cauza artificiilor și petardelor aruncate de oameni pentru a marcat încheierea unui an și începerea altuia. Cântăreața și-a spus oful pe rețelele de socializare, acolo unde dezvăluie ce o supără cel mai tare. 

Artista are un animal de companie pe care-l iubește ca pe ochii din cap, însă câinele său, Sami, este foarte speriat când aude petarde și nu mai vrea deloc să iasă din casă. Vedeta nu poate înțelege motivul pentru care oamenii apelează la artificii, când bucuria poate veni și din alte părți.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Paula Seling susține că animalul este foarte stresat perioada aceasta, unele persoane folosind deja artificii și petarde. Cântăreața este de părere că mulți câini fug de acasă la trecerea dintre ani din cauza zgomotelor produse de petarde, care ar trebui interzise în cele din urmă.

Paula Seling, supărată în preajma sărbătorilor. Ce o deranjează

„Te rog să te uiți la iubirea din ochii lui. E nemărginită. El e Sami și, de 10 ani, în preajma sărbătorilor de iarnă, trăiește o teroare greu de descris. Nici nu vrea să mai iasă în curte, ci stă stresat și pândește, cu coada între picioare, ecourile petardelor din cartier.

ADVERTISEMENT

Am încercat orice. Nimic nu funcționează pentru a-l calma. Noaptea de revelion e coșmar. Când încep artificiile e atât de stresat încât îi pocnesc vene în ochi. Plânge și încearcă să se bage în orice loc crede că l-ar putea feri de zgomotele pe care animalele le percep apocaliptice. E oribil. 

Întreb : e nevoie de pocnitori și de artificii? E absolută nevoie să ne bucurăm așa de venirea noului an? Nu putem, oare, să ne bazăm doar pe ce simțim, pe oamenii din jurul nostru, pe bucuria de a fi împreună, fără să marcăm, atât de zgomotos, venirea noului an?

ADVERTISEMENT

Toți câinii sunt speriați de artificii și petarde. Iar în noaptea de revelion se pierd cei mai mulți căței pentru că, în disperarea lor, găsesc modalități nebănuite să fugă de zgomotul asurzitor, plecând de acasă.

Probabil că va dura mult până să renunțăm la artificii și petarde. Așa că, dacă ai un cățel, în noaptea de Revelion asigură-te că prietenul tău necuvântător e închis bine într-un loc cât mai izolat fonic de infernul de afară altfel, din disperare, ar putea găsi modalități să fugă din curte.

ADVERTISEMENT

La începutul fiecărui an adăposturile sunt pline de câini pierduți in noaptea de revelion, iar pe drumuri sunt uciși cei ce, din disperare, o iau la goană haotic, fără să poată fi feriți din timp de mașini. 

Ai grijă de prietenul tău. Pentru el, tu ești întreg universul❤️?‍?”, a fost mesajul lăsat de Paula Seling pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare alături de câinele său.

Cântăreața Paula Seling și animalul său de companie
Paula Seling și câinele ei, Sami, în vârstă de 10 ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT