Sport

Paula Ungureanu, acuzată după CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea: ”Aduceți alt portar!”

10.10.2018 | 09:36
Portărița Paula Ungureanu a fost acuzată de suporterii că a fost principala vinovată pentru eșecul din meciul CSM București - SCM Râmnicu Vâlcea
ADVERTISEMENT

Înfrângerea din meciul CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea 19-22 a creat un adevărat șoc la campioana României, iar suporterii au acuzat-o pe Paula Ungureanu pentru acest eșec. Fanii formației din Capitală consideră că oficialii clubului ar trebui să aducă un alt portar la echipă, numele cel mai vehiculat fiind cel al rivalei de la Râmnicu Vâlcea, Yulya Dumanska.

”Aduceți portar că nici sferturile Ligii Campionilor nu le apucăm. Îmi pare rău pentru Paula Ungureanu și Jelena Grubisic, dar în ritmul ăsta ne îngroapă de tot. Moralul echipei este susținut și de intervențiile portarilor. Degeaba marchezi în atac dacă la faza următoare încasezi gol. Portarii noștri nu sunt în formă de la începutul campionatului și nici nu dau semne de revenire. Desigur că nici apărarea nu a ajutat, dar au fost multe goluri de la distanță la care portarii noștri nu au avut reacție”, a scris un suporter pe pagina de Facebook a campioanei României.

ADVERTISEMENT

Paula Ungureanu, acuzată după CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea: ”Nu mai merită să rămână la această echipă”

”Echipa are nevoie de portar!!! Paula Ungureanu și Jelena Grubisic nu mai merită să rămână la această echipă. Oricât de slabă ar fi apărarea, câteva mingi din extremă sau de la 9-10 metri tot trebuie să aperi dacă ești portar valoros. Mi-e frică de ce o să se întâmple la meciurile cu Gyor. 16% procentajul portarilor în meciul cu Ferencvaros este o rușine, mai ales pentru o echipă care pretinde să câștige Champions League. În Final Four apărarea și portarii îți câștigă trofeul. Echipa are nevoie de un portar valoros, care să apere bine constant. Azi, Dumanska a făcut-o de rușine pe Paula Ungureanu”, a punctat un alt fan, care o acuză pe Paula Ungureanu pentru eșecul din meciul CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea.

Paula Ungureanu încearcă să pareze o aruncare
Paula Ungureanu încearcă să pareze o aruncare

”Am crezut că în Supercupă a fost un accident, dar se pare că nu este așa. Paula și Grubisic nu au apărat mai nimic. CSM trebuie să aducă urgent un portar. Îmi pare rău că o spun, dar Paula nu mai este de valoarea CSM-ului”, a scris un suporter, complet de un altul: ”Determinare a fost, însă jocul a arătat destul de modest pentru nivelul CSM-ului. S-au făcut greșeli atât tehnice cât și tactice. Din păcate portarii fără prea multe reacții”.

ADVERTISEMENT

Fanii CSM-ului au cerut și schimbarea antrenorului

Criticile la adresa celor două portărițe au continuat: ”Super jucătoare și super praf ca echipă. Lipsă portari, lipsă antrenor” și ”Ne trebuie un alt portar”, însă a fost și un fan care le-a luat apărarea Paulei Ungureanu și Jelenbei Grubisic: ”Mi se pare mie sau acum aruncați cu pietre în aceleași două portărițe pe care până la Supercupă le ridicați în slăvi??? Nimeni nu spune nimic de faptul că abia de la 1 octombrie fetele au și antrenor de portari, după o pauză destul de mare de pregătire. Iar rolul antrenorului de portari nu se rezumă doar la a le împărtăși din experiența lui ci are și rol de a studia adversarele și de a le da informații”.

Portarii Paula Ungureanu și Jelena Grubisic au avut preastații modeste în înfrângerea CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea 19-22 din etapa a cincea din Liga Florilor. De partea cealaltă, Yulya Dumanska și tânăra Diana Ciucă au avut prestații excelente, aceasta din urmă reușins dă pareze cinci aruncări de la 7 metri.

ADVERTISEMENT

Fanii campioanei României au cerut și înlocuirea antrenorului suedez Magnus Karl Johansson, dar oficialii de la CSM București au reacționat și au spus că pentru moment nu se pune problema schimbării.