Sport

Paula Ungureanu va deveni mamă pentru a doua oară! ”Uneori viața te ia prin surprindere”

09.12.2019 | 18:55
Paula Ungureanu va deveni mama pentru a doua oara Uneori viata te ia prin surprindere
ADVERTISEMENT

Fostul portar al echipei naționale de handbal feminin a României, Paula Ungureanu, a anunțat pe rețelele de socializare că va deveni mamă pentru a doua oară.

Paula Ungureanu va deveni mamă pentru a doua oară: ”Cel de Sus a avut grijă să lucreze în favoarea familiei mele”

”Dragii mei, uneori viața te ia prin surprindere cu cele mai minunate vești! Curând am aflat că voi fi nevoită să părăsesc familia Rapidului, pentru că Cel de Sus a avut grijă să lucreze în favoarea familiei mele”, a fost anunțul Paulei Ungureanu că va deveni mamă pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

”Ne-a oferit bucuria de a deveni pentru a doua oară părinți! Doresc să mulțumesc clubului Rapid pentru timpul petrecut sub culorile vișinii, suporterilor minunați pentru respectul manifestat și să le urez colegelor mele multă baftă în atingerea obiectivelor”, a mai scris ea pe Facebook.

Paula Ungureanu mai are un băiețel

În mai puțin de o oră de la anunțul făcut, Paula Ungureanu a primit peste 800 de aprecieri și peste 100 de comentarii în care era felicitată de fanii hadbalului.

ADVERTISEMENT

Fostul portar al echipei naționale de handbal feminin a României mai are un băiețel, Paul Ioan, care la începutul anului viitor va împălini 8 ani.

Ungureanu a plecat în vară de la CSM București

În vârstă de 39 de ani, Paula Ungureanu a venit la Rapid București în această vară. Ea a decis să nu își mai prelungească înțelegerea cu formația CSM București, după sezonul foarte slab al ”tigroaicelor”.

ADVERTISEMENT

Paula Ungureanu a mai jucat în cariera sa la echipele Rulmentul Brașov, Universitatea Remin Deva, Hypo Niederosterreich, Dunaferr NK, Podravka Koprivnica, Oltchim Râmnicu Vâlcea, HCM Baia Mare și CSM București.

Ea a jucat la echipa națională a României timp de 12 ani, în perioada 2004-2016. Paula Ungureanu a apăratr buturile primei reprezentative în 163 de partide și are în palmares o medalie de argint și una de bronz la Campionatele Mondiale și una de bronz la Europene.

ADVERTISEMENT