Life

Paula, văduva lui Leo Iorga, s-a căsătorit la 3 ani de la moartea artistului: ”Am ales ceea ce îmi doresc”

Paula, văduva lui Leo Iorga, fericită la 3 ani de la moartea cântărețului de muzică rock. Femeia și-a unit destinul cu Aurel Dincă.
04.03.2023 | 19:01
Paula vaduva lui Leo Iorga sa casatorit la 3 ani de la moartea artistului Am ales ceea ce imi doresc
Paula, văduva lui Leo Iorga, fericită la 3 ani de la moartea cântărețului. Femeia și-a unit destinul cu Aurel Dincă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a regretatului vocalist de la Compact și Cargo s-a căsătorit la 3 ani de la moartea artistului. Femeia a ales să facă ceea ce își dorește, deși în urmă cu aproximativ două luni spunea că nu se mai gândește la căsătorie.

Paula, văduva lui Leo Iorga, fericită la 3 ani de la moartea cântărețului. Femeia și-a unit destinul cu Aurel Dincă

Paula, văduva lui Leo Iorga, este în culmea fericirii la 3 ani de la moartea muzicianului care a încetat din viață pe 5 noiembrie 2019. Femeia formează un cuplu cu Aurel Dincă, fostul solist de la Krypton fiindu-i în prezent soț.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră de viață a artistului de rock a anunțat că a primit binecuvântarea preotului, subliniind că actualul soț și-a dorit mereu o femeie pe placul său, care să îl accepte cu bune și rele pentru că nimeni nu-i perfect.

În aceeași notă, fostul coleg de breaslă al regretatului artist de muzică rock a renunțat de ceva vreme la traiul în orașul Brașov și s-a mutat în Eforie, acolo unde locuiește văduva lui Leo Iorga împreună cu mama sa.

ADVERTISEMENT

„Sunt acele porți deschise pe care le vezi și când se leagă, se leagă, se aliniază planetele. Sunt atât de fericită că am ales ceea ce îmi doresc eu și na, și el e fericit, ne iubim și e altceva, acum îl aștept să vină de la studio să mergem la plimbărica zilnică.

Aurel a renunțat la Brașov, la munte și ne-am mutat împreună la Eforie, a venit la mine. S-a petrecut o binecuvântare, o cununie. Ne-a dat preotul, da. Ne-am cununat la preot și asta e cel mai important decât orice altfel de cununie

ADVERTISEMENT

Mă implic foarte mult încă de când Aurel era în Krypton. I-am găsit impresar, am făcut ofertarea, marketing. Am început să lucrez doar pentru el”, a declarat Paula Iorga pentru Antena Stars.

Paula Iorga, relație amoroasă specială cu Aurel

Paula Iorga are o relație amoroasă specială cu Aurel Dincă, partenerul de viață pe care l-a întâlnit prima oară după ce a scos la vânzare mașina. La momentul respectiv femeia a glumit că autoturismul a avut un ”program”, să vină înapoi cu suflet cu tot.

ADVERTISEMENT

Cei doi parteneri de viață se bucură de o legătură amoroasă foarte bună, încă o dovadă în plus fiind faptul că poartă verighete. Mai mult decât atât, văduva lui Leo Iorga se implică și în viața profesională a artistului.

ADVERTISEMENT