Fotbal international

Paulo Dybala a primit un emoţionant mesaj de încurajare de la Bucureşti. “Te vei întoarce mai puternic!”

18.04.2020 | 11:49
Paulo Dybala a primit un emotionant mesaj de incurajare de la Bucuresti Te vei intoarce mai puternic
ADVERTISEMENT

Juventus Torino a fost unul dintre cluburile cu jucători afectaţi de coronavirus în fotbalul italian. La fel ca Fiorentina nu mai puţin de trei jucători ai bianconerilor s-au infectat cu virusul care a dat peste cap planeta.

Copiii de la Juventus Academy Bucureşti îl încurajează pe Dybala

Paulo Dybala aşteaptă şi el să vadă care va fi rezultatul următoarei testări. Până atunci starul lui Juventus a primit un mesaj de încurajare de unde s-ar fi putut aştepta mai puţin.

ADVERTISEMENT

Copiii de la Juventus Academy Bucureşti au conceput un mesaj în limba italiană, prin care au vrut să îi arate argentinianului că sunt aproape de el în aceste momente şi că sunt convinşi că Paulo va reveni mai puternic decât era.

Totul va fi bine

“Ti siamo vicini. Spero che torni in campo il piu’ presto possibile. Tornerai piu’ forte di prima. Tutto andra’ bene” care se traduce astfel:

ADVERTISEMENT

“Suntem aproape de tine. Sper să te întorci cât mai curând pe teren. Vei reveni mai puternic ca înainte. Totul va fi bine”

Ce spune argentinianul

La finalul mesajelor înregistrate de copiii din România, aceştia imită celebrul gest pe care îl face vedeta de la Juventus după ce înscrie un gol.
În cea mai recentă postare pe Instagram, Paulo Dybala poartă o mască pe care sunt imprimate steagurile mai multor ţări şi mesajul “Astăzi, folosim măştile ca să ne protejăm. Mâine, ca să demonstrăm cine suntem. Ajutaţi-mă să-i sprijinim pe aceia care nu se dau bătuţi niciodată”.

Trei jucători de la Juventus au luat COVID 19

Aceştia sunt Daniele Rugani, Blaise Matuidi şi Pauolo Dybala. Primul şi ultimul au transmis infecţia şi prietenelor lor, stând împreună la izolare.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază toţi trei au ieşit negativ la testele efectuate după ce au efectuat perioada de tratament, ceea ce însemna că se vindecaseră.

Rugani şi Matuidi sunt bine acum

Însă un al doilea test a scos la iveală o surpriză neplăcută. Toţi trei au fost găsiţi pozitiv, ceea ce înseamnă că virusul nu a plecat din organismul lor şi a a încercat să atace din nou.

ADVERTISEMENT

A urmat o nouă perioadă de tratament şi izolare, la finalul căreia Daniele Rugani şi Blaise Matuidi pot răsufla uşuraţi, pentru că au avut rezultate negative la testare.

ADVERTISEMENT